Everybody hurts !


Yup, everybodu hurts.


TAGGAAAD

Jag är jätte taggad till alla våra uppvisningar som vi har kvar, eller det är bara fyra. Men ääändååååååååååå !!!
Imorgon på morgonen i stimmet, och efter den uppvisning ska vi till audition, på fredag i njupkärr, och sen en till som vi skulle hålla lite hemlig, och den 11 för OVERMARZ världens bästa dancehall dansare, och han ska komma direkt från Jamaica FATTAR NIII ELLEEEER ?!?!?! :O

Senaste uppvisningen tror jag. Eller näst senaste.


Viiiktiigt

Jag vet att kanske inte så jätte många kollar min blogg. Men ifall att, om någon som läser det här inlägget, och har en kjol som jag kan låna till en uppvisning som jag har på måndag morgon. Så snälla skulle ni kunna kommentera eller om ni har mitt nummer så smsa, jag behöööver verkligen en kjol. Och den ska helst inte sitta tight och typ skolaktig, vi ska föreställa skolflickor. Tack så mycketttttt
Peace

The wave/ Club Glamour

Hejsaaaaaaaaaaaaaaaaan.
Jag vaknade vid kl 10. Jag vet inte varför. Jag va kom hem vid två igår kväll iaf. Jag va på The wave med Kolo, Shamsa, Frida, Dannis, Cynthia, Varre, Adrian och där träffade vi Nick & Toby, sen träffade vi Valli, Chama och senare kom Hb och Pattis. Det va kul där, dansade sönder oss och så självklart fanns det ju lite killar som gick över gränsen som behövde en smäll då och då. Hehe, skoja inte så, men vi puttade iaf bort dom, gick dom inte bort så kör man bara dannis-style och nyper dom. Det va iaf kul där. Juste, det va tre killar som höll fast mig och dansade med mig, först drog ena bort mig från varre och dom, sen stog jag och dansade lite med honom hade ändå snackat lite med honom och så, sen kom hans två andra kompisar och så stod ena och dansade på ena benet och andra på det andra benet, medans den andra killen stog bakom. Så jag försökte dra mig loss från dom men dom typ vägrade sen kom en vakt och drog bort dom när han märkte att jag försökte komma loss. Haha, sen va det en kille som gick in i mig sen började han krama mig och massa skit. Och stackars dannis säger jag bara, det va en kille som höll om henne hela tiden och vägrade släppa henne. Han drog i henne och allting, haha först gravade jag sen drog jag bort henne men han bara gick efter oss hela tiden. Jävla cp asso. Nu ska jag ska kolla runt lite på face och vänta på dannis som ska komma till mig. Ha det super sålänge.
PEACE

tänker

Kom och tänka på en sak när jag hörde den här låten ..


längesen

har inte skrivit på jätte länge. Det är nog för att jagi nte har användt någon data på jätte länge. Men nu ska jag kolla på A Cindarella Story, den är jätte bra. Så ska jag lyssna lite på musik också. Kanske länger in bilder från dagarna under veckan senare. Har varit i alby och uppträtt och grillat och massa annat. Så dom bilderna får ni sen.
peace

uppvisning, uppvisning, uppvisning

Har jätte mycket uppträdanen. Imorgon, dagen efter ska vi repa i Tensta sen på lödrag ska vi uppträda, sen är det massa massa annat nästa månad och den 20.de och .. Herreguud !!
Man får väl leva med det, är glad ändå :)
Tänkte lägga ut lite bilder från mobilen men nu orkar jag inte. Är helt energi död typ, haha har haft träning i tre timmar. Men utan dansen så är jag inte jag helt enkelt !!
 

viktiga/speciella stunder

Jag har bestämt mig för att bara skriva när det har hänt något speciellt eller ska hända något speciellt. Jag har inte tid att skriva varje dag, det är därför. Men ska försöka skriva så mycketsom möjligt för minnets skull.

I Fredags  så sov Dunja hos mig.
Först åkte vi på bio och såg The Last song med Varre och Shamsa i Heron City.
Haha, fattar inte varför vi åkte så långt, men filmen va skit bra. Jag grät redan typ efter halva filmen, man hörde typ bara mig i hela bio salongen. Efter filmen så kom mamma och hämtade oss med våran nya bil. Haha, vi bombade med musik hela vägen. Mamma lämnade oss i Nyboda för jag Shamsa och Varre skulle träna inför vår uppvisning. Så hon lämnade oss tre i Nyboda och sen skjutsade hos Dunja till Centrum. Vi kom iaf till Nyboda, där va Angela, Cynthia och Adrian från gruppen också, sen va det ju massa andra människor men vi 6 gick ner och tränade på mixen ett par gånger sen va vi bara i Nyboda och tog det lugnt. Efter en stund kom Dunja till Nyboda, och vid elva eller halv elva så gick vi hem. Det va tråkigt där så vi orkade inte va kvar. När vi kom hem så pratade vi en massa, sen tog jag en dusch vid typ halv ett, sen åt vi och fortsatte snacka, och efter en stund så somnade jag när jag satt och pratade. Hahahah, jag gör alltid något cp när dunja sover här!

I Lördags. På morgonen så kom Ronja hit, vi brukar inte umgås ofta eftersom att hon bor så långt bort, men hon va med mig hela dagen igår. Hon kom iaf hit, så duschade jag sen gick Dunja hem. Då fixade jag mig och massa saker till uppvisningen. Efter en stund så kom Adrian till mig, så tog han sin medicin sen spraaang vi typ ner till nyboda för att vi skulle va där 14.40 och möta alla andra. Vi va dom första som kom, sen kom Angela och Kolo, och typ någon minut efter så kom Shamsa och Varre, sen tog vi bussen som gick 14.48 från bollmoraberg. Vi åkte till Gullmars, sen tog vi tunnelbanan till Odenplan, så gick vi till Kibbes nya jobb och skulle möta honom. Kibbe va skiiit seg, och vi skulle vara och möta Steph i blue hill vid 16.00. Men så seg och så oplanerad som Kibbe är, så va vi i Blue hill 16.40 eller till och med tio i fem kanske. Och vi skulle fixa oss en massa till uppträdandet och vi skulle åka från Blue Hill till solna café typ 20 över 6. Så Steph fixade vårt sminkt jätte snabbt, plus att hon va otroligt sur på Kibbe, haha. Men sen fixade hon vårt hår jätte coolt också, sen åkte vi iväg. Fast vi fick fixa oss i ett litet rum typ vig hallen för att det va några andra som hade träning. Först tränade Melpo sina elver, sen kom coco pops och dansade. Men vi åkte iaf och kom i tid. Fast vi fick fixa en massa där på plats. Vi fick till och med hårsprej i ansiktet så att sminket skulle hålla. Sen uppträde iaf, först Aqces eller hur dom stavas, sen Recognized vet inte hellerhur dom stavas, sen vii. WUHUU ! Det gick skit bra och och Steph tyckte att vi va jätte duktiga. Så vi va glada glada glada. Efter vårt uppträdande och några andra, så gick vi och käkade på Max. Vår grupp, Ronja, Kolo, Kibbe, Angelo, Steph och hennes kompis. Vi skrattade jätta mycket och det va skit kul. Men sen åkte vi hem. På tunnelbanan va alla helt galna och hyper. Shamsa och Angela va värsta aporna hela vägen och vi andra typ brottades om platser och massa annat. Sen kom vi iaf till tyresö, då gick jag med Varre till Nyboda. Där fanns det typ ingenting att göra så vi gick hem direkt typ, och det spöregnade så jag såt ut som ett monster när jag kom hem med mitt smink och mitt hår. Min mamma blev till och med rädd för mig. Haha, sen tvättade jag bort allting och fixade mitt hår. Sen kollade jag på You got served och sen gick jag och sov.

Idag så ska vi ha Ung08 Audition så jag är jätte nervös, men vi får hoppas på att det går bra. Kan berätta mer efter. Nu ska jag duscha lite och annat innan jag åker. Ska möta alla i Nyboda 14.00 sen ska vi möta steph i medborgarplatsen 14.45 sen kommer Barbara och är med oss också. Så Lycka till, till oss.
Peaceeeeeeeeeeeeeeeeee för en suuper helg.

Biderna är tagna från Varissas blogg.

















































pablo 17, valborg, nathis överraskning

Ska börja med att berätta om min torsdag. I torsdags så fyllde min älskade bror 17 heela år !! SÅ STOR HAN HAR BLIVIT ! Hahha skojja. Jag bjöd Shamsa hit, så hon firade också min bror. Sen kom massa av hans kompisar också. Hehe, jag och Yerko ville göra flashback från förra året, så vi kltade tårta ihans ansikte .. igen !
Haha, här kommer lite bilder från torsdagen.

 


I fredags så var det Nyboda valborg och valborg, hehe. Först uppträdde vi i Nyboda valborg, det va riktigt kul. Tyvärr har inte jag några bilder från uppvisningen eller från dagen överhuvudtaget. Men ska berätta lite kort iaf.
Det började med att jag va i skolan, efter skolan gick jag och Shamsa hem till mig. Vi åt smörgåstårta från i torsdags, sen fixade vi oss till träningen innan uppvisningen. Vid halv 4 gick vi till nyboda och tränade. Vid 5 ungefär så gick vi till Shamsa och åt och så fixade Åsa ( shamsas mammas kompis ) flätor på oss. Efter gick vi direkt ner till nyboda igen. Där fixade vi oss till uppvisningen. Efter uppvisningen så gick jag, Shamsa, Varre, Cynthia, Rodde, Marcelo, Jimmy, och Nathi upp till ringen för att kolla på brasan. Först gick vi upp en snabbis till Varre sen gick vi ut igen. I ringen träffade vi rätt många så jag orkar inte skriva alla vi va med. Efter brasan och fyrverkerierna så gick jag, Varre, Rodde, Adria, Marcelo och Jimmy hem till Jimmy och kollade på skräckfilm. Den va skiiit dålig !! På riktigt. Vid tolv gick vi till Varre och hämtade hennes kläder för hon skulle sova hos mig. Sen tog jag, Varre och Adrian bussen till centrum kvart över tolv. Sen gick vi direkt hem bara. Som sagt, har inga bilder från i fredags, tog bar med varres kamera. Så hon lägger säkert ut dom på alltomvarissa.blogg.se

Idag när vi vaknade så fixade vi oss sen gick vi till Varre. Dit kom Shamsa också. Jag och Varre pluggade matte en stund. Sen gick Shamsa hem och skulle fixa sig, då fixade jag och varre också oss. Sen mötte jag och Varre, Rodde, Adrian och Cynthia i ringen så gick vi hem till Nathi. Hans mamma och han lillasyster Wari hade fixat en överraskningsfest till honom för att han fyller år på måndag. Såå han visste ingenting. När vi kom dit och han öppnade dörren, så va hans reaktion ungefär såhär ..
Nathi : ööh, hur kom ni hit ??
Haha han va helt förvånad och ofixad. Sen förklarade vi allting, så åt vi tacos och ha gick och fixade sig. Efter en stund så kom Shamsa, Angela och Ami. Senare kom Jimmy också. Så vi va där, vi körde charader, dansade, kollade på film, spelade bubblan och massa annat. Det va faktiskt jätte kul där. Men nu ska jag sluta skriva så ni får dom sista bilderna på mig och Shamsa som är tagna nyss. Hehe VARNING BILDBOMB



   



 





PEACE


RSS 2.0