frukt är alltid bra

Dt är alltid bra med frukt !
Jag har inte ätit frukt på jättelänge känns dt som. Jag har bara tjockat mig med godis och massa skräp. Nyss va jag rätt så hängig och deppig. Men sen tog jag två mandariner. Och så från ingenstans, så mår jag perfekt !
Nu har jag lust att äta gurka. Så dt ska jag ta och göra.
Ett tips. Ät mkt frukt och grönsaker så kommer ni må så himla otroligt bra ! (aa)
Ha dt så bra medans jag sitter och tuggar på min gurka så kanske jag skriver senare

Peace & Love
Always Pat


väldigt gråtfull

Hejsan bloggen !
Jag har inte skrivit på ett långt tag nu, men ni vet ju att skolan har börjat. Så jag har inte så mkt tid attt skriva i min väldigt ''interessanta'' blogg haha.  Men nu har jag lite tid och kan skriva ett tag.
Dt har inte hänt så mkt den sista tiden. Drogat mig med Michael Jackson, vart i skolan, gått stadsvandring. Dt va så jobbigt !
Menmen, iaf. Hur är dt med er ? Själv så har jag varit rätt gråtfull faktiskt. Dt är inte så himla roligt. Men varje gång jag kollar på Michael Jackson så faller bara mina trårar, fast igår när jag kollade så blev jag bara riktigt glad av att se han dansa. Han sprider så himla mkt glädje. Fast när jag bara tänker på att han är död. Då rinner tårarna som .. Aa, jag vet inte ens hur jag ska förklara´hur mkt jag gråter. Idag började jag bara skrika och så började jag gråta. Dt är så sjuuukt att han bara är borta. Okej, jag ska sluta skriva om honom, jag får bara riktigt mkt tårar i ögonen.
Men idag så kollade jag iaf mitt horoskop. Och där fick jag iaf svaret. Dt stog att Jungfrun är väldigt gråtfull av sig. Så där fick jag mitt svar. Väldigt gråtfull. Så dt är väl bara så jag är och alltid kommer att vara. Men tänk att jag och Michael Jackson är samma stjärntecken, han fyller år två dagar innan mig. Så dt är ändå rätt så coolt tycker jag (aa). Han och jag, har väl rätt så lik personlighet och sånt. Så aa ..
Haha, aja. Nu ska jag titta på du är vad du äter. Ser rätt så roligt ut idag.
Ni får ha dt bra mina älsklingar :)

R.I.P Michael, my loove

Peace & Love
Always Paat

Michael Jackson

Jag orkar inte berätta om min skoldag ..
Men dt jag ska berätta är att jag hade tänkt och byta header, och som ni kanske kan lista ut så kommer dt va ngt med Michael Jackson och göra. Så ni får ha dt bra sålänge

Peace and love
Always a Michael Jackson fan

skolan

hejsan bloggen !

Jahapp,då har väl skolan börjat igen då. Dt är alltid lika roligt i början, men sen börjar dt bli tråkigt, och bara en vanlig skoldag. Aja, jag vaknade kl tio i sju typ. Så jag har hunnit duscha och klä på mig. Snart ska jag fixa håret borsta tänderna och såntdära. Och vid 8 kommer Dannis hit, vi börjar kl 9. Så dt är väl bara och börja fixa sig och vänta på Daniella då !

Just nu sitter jag och kollar på världens tråkigaste film jag lovar ! Asso den har ingen mening i sig. Asso den har ingen typ berättelse eller betydelse, skitsamma jag vet inte hur jag ska förklara. Men den är iaf skit dålig, och dt är meningen att dt ska vara en komedi film.

Men nu skajag börja fixa mig så att jag blir klar.
Ha dt bra .
Peace and Love Always Pat

sjukt att man kan sakna ngn som man inte ens känner ..

Jag saknar verkligen Michael Jackson, och jag vill att han ska finnas här på jorden med oss alla.
Varför tog gud honom för ?
Allt händer för en anledning, men ändå .. Jag förstår inte att jag kan sakna ngn jag inte ens känner !
Jag vill gråta för jag saknar honom så mkt !
 Dt är bara en sjuk känsla antar jag ..

Just nu sitter jag och lyssna på You are not alone - Michael Jackson
Självklarhet !
Skriver senare ha dt bra .

Peace and Love
Always a Michael Jackson fan

skoola

Jahapp, idag börjar skolan !
Men jag börjar kl 3. Moahahha. Ungefär nu skulle egentligen Lollo komm till mig, och vid 1 så kommer Dannis, sen kanske vi ska möta shamsa, och så kanske vi ska träffa edessa ett tag om vi hinner. Vi får se sen. Men idag börjar skolaaaan !
Jag orkar inte, sommarlovet har gått så ootroligt snabbt ! Dt känns inte ens som om dt har vart ett sommarlov, ellr jo på sätt och vis. Men dt har gått så fort.
 Aja, jag ska börja fixa mig nu och sånt, kanske skriver innan jag går till skolan.
Ha dt bra

Peace and Love
Alway Pat

.


Vill ni veta en sak ?

Haha, ibland kan jag känna för att vara riktigt taskig. Fast dt händer bara mot en viss person, vem tänker jag inte säga, och vad jag har gjort tänker jag inte heller säga. Men jag har/hade så himla roligt. Haha (aa)

Okej, igår gjorde jag inte så mkt. Först gick jag till nyboda och städade, sen va jag med Shamsa. Asso jag lovar vi gjorde typ ingenting. Faast fan vad vi garvade när vi va på väg upp till henne. Haha dt får ni inte heller veta varför :D
Okej, åter till min dag. Så vi gjorde inte så mkt, fast ändå så hade vi inte tråkigt. Konstigt nog. Men vid ungefär 9 gick vi hem. Eller så va jag hemma 9 ? Aja, ngt sånt va dt, då satt jag hemma gjorde ingenting. Jo jag chattade med en gamal kompis. Ronja, saknar henne som faan ! Vi måååste träffas ngn dag iaf.
Men sen så kom min brorsa och räddade mig och kom med chips och dip. Asso ni vill inte veta hur länge jag va sugen på dt. Så jag satt och åt, åt nästan upp allting (aa)
Haha, sen kollade jag på tv och gjorde typ ingenting. Asso har ni märkt en sak. Igår gjorde jag verkligen ingenting.
Men men, man kan inte göra så mkt åt den saken nu. Dt va min måndag iaf.
Faaast nu är dt tisdag. Asso jag hoppas verkligen att jag åtminstone gör ngt roligt idag. Får väl bara sitta och vänta på att ngt händer.
Skriver senare, ha dt bra

Peace & Love

skulle ngn kunna förklara en sak för mig ..

Vad är vänner till för egentligen ?

sursursur

Hejsan bloggen !
Förlåt att jag inte har skrivit på länge. Jag har inte riktgit haft tid. För efter att vi uppträdde i fredags så kom jag hem och va skit trött. Så jag gick och la mig och vaknade ungefär vid 7 på morgonen för att packa duscha klä på mig och sånt. För vid 9 så kom pappa och hämtade mig och min brorsa för vi skulle åka till skärgårn, fåglarö hette dt typ. Vi va i en ö och vi kom hem idag.

Och idag så va jag ändå rätt glad hela dagen. Men nu senare mot kvällen är jag på så jääävla dåligt humör. Att jag bara gråter ut allt ! Jag är så himla sur att jag .. varför tänker jag iaf inte skriva här i bloggen. 
Men jag sitter bara och gråter som en idiot och vet inte hur jag ska göra för att få ut min agrition ( haha heter dt så ? ) Aja, där kom dt iaf fram ngt bättre än tårar. Skriver kanske senare när jag har lugnat ner miig

Peace and Love ,
Always Pat

Sweet 16

Tjena bloggen !
Inte skrivit på ett tag. Nu kan jag skriva eftersom att jag ändå inte gör ngt. Idag har jag vart på träning i 2 timmar. Sen gick jag hem duschade och lagade mat. Så jag har nästan precis ätit. Jag väntar bara på att Lollo ska komma med sin lillesyrra. Asso jag sitter och kollar på Sweet 16. Seriööst !
Att dt verkligen finns så himla bortskämda barn ? Vad är dt med dom ?
Aja, inte mitt problem, jag blir bara irriterad.
Okej nu återgår vi till den glada och lyckliga jag. Haha.

Vad har ni gjort idag då ?

Haha, aja skit samma. Jag kanske slänger in ett inlägg om ett tag.

Peacee


Bild time !

Nu blir dt bild time (aa)

Bilder från igår när vi va på bio
Shamsa, jaag, Karima, Dannis, Edessa, Lollo, Varre och Adrian


Dannis ( dom första skorna ) och Karima ( efter ) Jag ( Converse ) Edessa ( svartaskor) kö
pte samma armband. Och Edessa hade ett likadant (aa)


Det va i sergel. Vi försökte välja film men vi åkte till Söder istället


Jag, Kibbe, Barbara, Varre och Adrian påväg till sergel


 Hahah, Lollo


Haha, alla. Ganska mörk bild ..


Karima och jag i bilen


Adrian i söder. Hahha fråga inte vad han gör :O


På bion. Jag ser ut som ett mongo (aa)




Asso vi kollade på den filmen


Adrian och barbara                                                                  Och Varre och Adrian ska handla


Dt blev bara en bild från när vi badade i förrigår. Men jag ska försöka leta efter flera senare :)



Och nu slutar dt här inlägget.
Peace


nu får jag väl säga förlåt igen då

Förlåt för att jag inte har skrivit på länge. Asso bli inte förvånade för jag har verkligen inte tid jag har så himla mkt träning heela tiden. Men ni kanske läser min och Lollos blogg också. Där brukar Lollo skriva lite oftare. Men okej.
Igår så sov jago ch Lollo hos Edessa. Och så gick vi på bio med dansen på dagen. Jag lägger in bilder senare. Antingen efter hårdträingarna slutar eller om någon dag.
Jag vet att min blogg har blivit jätte tråkig. Men ni får leva med dt till efter den 14 augusti. Haha

Nu ska jag lämna er. Ha dt bra
Peace

asso förlååååt

förlåt förlåt förlåt. Jag har inte skrivit i min blogg på så jäävla länge. Men jag har så mkt saker att göra. Dt är bara träningar hit och dit hela tiden. Jag ska försöka skriva lite oftare. Men jag kan inte lova ngt. Jag kanske slänger in ett litet inlägg då och då. Men just nu har jag träning jätte ofta eftersom att vi ska uppträda snart (aa).
Ouuf, jag längtar så hååårt. UNG 08 !
Aja, men jag har inte så mkt att skriva tror jag. Dt har bara varit träningar hela tiden. Fast igår så åkte vi, eller några från dansgruppen och badade efter träningen. Dt va så kallt !
Men iaf. Sen så hände dt inte så mkt. Jag sov i 14 timmar inatt haha (aa). Jag blev skit glad !
Men iaf, jag måste säga en sak.

Jag har blivit typ värsta fanet till Michael Jackson. Sjukt att man lägger märke till honom nu ! :O Men iaf. Jag gillr honom skit mkt nu.
Så nu har jag inte så mkt att skriva eller berätta. Men ni får ha bra. Jag kanske slänget in ett inlägg imorgon eller ngt :)

Ha dt bra.
Peace

RSS 2.0