dans dans dans

Asso min blogg har blivit jätte dålig. Jag uppdaterar nästan aldrig några inlägg längre :O !
Men nu ska jag försöka uppdatera lite oftare.  Iaf. Igår gjorde jag inte så mkt.
Jag vaknade ungefär vid tolv, halv ett. Sen fixade jag mina kläder, la mina nya kläder i garderoben och sånt. Och slängde lite gamla kläder så att allt skulle få plats. Efter dt duschade jag, sen fixade mig. Jag skulle hem till pappa och äta med hela familjen. Så jag kom dit vid åt och dom fick sina saker som vi hade köpt till dom från NY. Sen åkte jag hem till mamma hämtade min data. Så visade jag bilder från New York. Sen gick jag till träninigen. Jag kom senare eftersom jag ínte hade träffat pappa och dom. Så jag kom dit och tränade i 2 timmar. Sen så städade jag och Lollo danslokalen. Sen gick vi upp till cafeterian i nyboda och satt och pratade med Edessa och Barbara också. Asso dt va bara Lollo, Edessa, Barbara och jag. Vi satt och pratade ett tag. Sen så stannade jag och Lollo utanför Nyboda och pratade om allting. Och Edessa och Barbara gick hem. Aa, dt va min dag. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska iaf på träning kl 7. Eller jag kanske ska träffa cynthia iaf  ! :D

Jag skriver senare kanske. Ha dt bra
Peace


En fett bra låt


Äntligen hemma (aa)

Shosan alla.
Jag glömde att skriva i bloggen innan jag åkte. Jag hade skit mkt att göra. Men nu är jag iaf hemma. Jag kan berätta om vad jag har gjort.

Först när vi landade ´så skulle typ en tjej följa md oss en bit för att hämta bagaget. Så vi kom och hon började gå med henne. Sen kollade jagoch Pablo runt lite och såg våran farbror gå emot oss. ( Min farbror jobbar i Arlanda ). Och tydligen när han hade sett att flyget hade landat så bad han att få gå och träffa oss. Så vi gick hela vägen med honom också. Men dt tog så himla lång tid för bagaget att dyka upp. Seriöst, dt kändes som timmar. Men till slut kom dt iaf fram. Så vi gick och så träffade vi mamma och pappa och Katty. Seriöst jag hade saknat dom skiiit mkt. Men iaf. I bilen satt vi och pratade om hur dt va i New York och hur vi hade haft dt, vad som hade hänt hur alla mådde och allt sånt familje snack. Sen va jag hemma i Tyresö ungefär vid 2 tiden kanske. Direkt när jag kom hem ringde jag till Edessa, sen till Aline och hon va med Kolo, sen till Shamsa och sen till Lollo, fast hon svarade inte. Men iaf. Dom första som kom hem till mig va Aline och Kolo. Vi gjorde inte så mkt tror jag. Men Edessa va i stan så hon skulle komma till mig efter. Och sen så kom Shamsa efter Aline och Kolo. Haha, vi hade inte så mkt att göra. Vi lyssnade på musik. Kollade mina saker som jag hade köpt och lite sånt. Sen år jag Tacos. Hahah jag blev mätt på en bara :O !
Och tro mig dt är konstigt. Patricia bli mätt på en Tacos ? :O Men jag mådde lite illa också efter flyget och så. Jag sov inte så mkt heller haha. Så jag kommer säkert somna snart i vilken sekund som helst. Efter att jag hade ätit så hade vi så tråkigt. Så vi tog min ''syrras'' spel ( Dora bingo ) och spelade lite. Haha, asso vi köpte dt till henne från New York. Iaf. När vi hade spelat en stund så kom Edessa. Vi spelade klart och sen så skulle Shamsa till Alby och Aline och Kolo skulle hem. Så jag och Edessa stannade hos mig, jag duschade. Satte på mig kläder och sen gick vi ut.

Vi gick upp till ringen. Där mötte vi Dannis. Vi träffade min farmor, pappa och pappas tjej också. Så dt va också skönt. Efter att inte ha träffat dom på en hel månad. Vi gjorde inte så mkt vi heller. Tråkade gick runt lite och så. Sen såg vi Varre och några till. Jag gick och hälsade på Varre sen gick vi hem till Edessa. Hahha, hos Edessa gjorde vi inte så mkt, ( IGEN ) jag laddade min mobil. Vi kollade på lite bilder från i somras. Sen började Edessa ha så tråkigt, att hon ställde sig på en boll. Asso dt ser ut som en basketboll. Men den är stor och mjuk. En sån som man vinner på grönan.
A men skitsamma. En sån iaf. Haha och hon ramlade så jävla roligt. Jag skrattade så mkt att man inte ens hörde mig, jag fick verkligen inte ut något ljud. Men jag kunde inte andas heller. Hahha !
Iaf, dagen gick och vi hade inget att göra. Så vi gick ut och gick runt som tre idioter. Sen gick vi hem till mig. För Dannis hade inte varit där på gaaaaanska länge faktiskt. Sen satte jag på mig jeans och en tjocktröjja. Och så gick vi ut igen. När vi va ungefär vid kyrkan så såg vi Raffa och Saco ( Stavning ? ). Sen gick dom skulle plocka äpplen ?
Hahah fråga inte jag fattade inte heller. Sen gick dt en stund och så gick alla hem. Så speciell dag var dt faktiskt inte. Men jag är glad att jag åtminstone har träffat några. Nu är dt bara att sova. Och imorgon ska jag till pappa vid 3 alla ska äta där. Sen hoppas jag verkligen att han släpper iväg mig till träningen. Han hatar när jag ska gå på träningar när han vill va med hela familjen. Men jag kan inte motstå. Jag har inte varit på dansen i 1 heeel månad ? :O
Helt sjukt. Jag måste dit. Så jag hoppas att han släpper iväg mig. Men så kommer min dag att se ut imorgon iaf.
Så jag kanske uppdaterar ett inlägg imorgon dt får vi se.

Juuste. Emh, bilderna ska jag ladda ner till datan nu. Så jag kanske lägger in dom senare eller imorgon. Dt kommer iaf bli någongång den här veckan. Då får ni dom sista bilderna från New York. Men ni får ha dt bra

Peacee !


imorgon

Jahaappps, imorgon aker jag (aa)
Fan vad skont jag vill bara hem hem hem. Idag ska jag inte gora sa mkt. Jag ska nog bara va hemma packa vaskorna och sadara. Sen aa ?
Hahah, jag vet inte. Men aa, imorgon ska jag tidigt till frisoren fixa mitt har. Sen vad mer ? Aa, kopa lite grejjer som fattas till familjen, sen till flygplatsen. Aka hem traffa alla. Och spriinga ut och krama sonder alla !
Edessas, Shamsa, Aline, Lollo, Kolo. Vilka mer ? Hahah ah vet inte, jag kommer iaf krama sonder ALLA !

Okej, nu ska jag sluta skriva, sitta lite vid datan. Seen ?
Ehh ..

Peace out !

kommer hem snart

Japps, jag kommer hem snart :). Asso pa ett satt langtar jag faktiskt. Jag vill traffa alla ha kul. Aaja, nagra dagar kvar bara. Jag kommer hem pa tisdag pa morgonen. Hahah forresten ngn som saknat/saknar mig ? (aa)
Hahah driver. Aa, jag har inte gjort sa mkt. Forresten sa jag att jag redan har klippt mig ? Jag har klippt pannlugg, sjalv tycker jag att jag ser ut som ett mongo men manga tycker att dt ar skit fint och passar mig. Aja, jag vet inte vad jag ska gora. Har bara tva alternativer. Vanta pa att dt vaxer, eller bara bli van och skita i vad andra tycker ? Haha, jag vet inte. Jag tror jag far bli van. Eller eh, skitsamma :)
Iaf, jag har kopt skit mkt saker, jag tror att jag ar klar med allt jag behover kopa. Okej, jag har kopt otroligt mkt klader, sjalvklart. Sen har jag kopt massa skor, smycken, vad mer ? Aa, och saker till kompisar och familjen och sant. Nu fattas dt bara att kopa resvaskor packa och aka hem.

Haha, just nu sitter jag och chattar med Edessa. Hon undrade om hon stavade mitt efter namn ratt.
Jag : Aa, varfor ?
Hon : Undra bara ..
Jag : Kan du saga ?
Hon : Men jag skulle skriva dt.
Jag : Vart da ?
Hon : Men pa min rumpa jag ska tattuera ditt namn pa min rumpa.

Hon kan fa ut sa sjuka kommentarer ibland hahahah !
Men aa, nu har jag inte sa mkt att skriva eller jag orkar inte. Min blogg har varit jatte dalig den sista tiden. Jag har bara vart ute och handlat. Och sen har jag inte orkat sitta vid datan. Men jag kanske uppdaterar ett par inlagg innan jag aker. Ha dt bra

Peacee

vem ?

vem va den anonyma som kommenterade ?

haha

varissa om Juuste, fragan ! (aa):
man kan alltid testa, jag tycker du borde testa nått nytt :)


Svar :
Forstar ni ? Dt ar darfor jag ALSKAR Varissa,
HON AR DEN ENDA SOM HAR KOMMENTERAT ! :O

Juuste, fragan ! (aa)

Tycker ni att jag ska klippa lugg eller inte ? Asso pannlugg. Jag ska klippa mig pa mandag snalla kommentera !

Har en kort fraga. SNALLA KOMMENTERA !

Hejsan skitisar (aa)
Okej, jag har riktigt trakigt. Men men. Okej jag ska forsoka beratta lite kort om Washington. Jag kom dit tisdags kvall. Jag va dar med min mormor och Pablo, vi va dar hos pappas kompis. Fast han ar mer som en farbror till mig eftersom att jag har kannt honom i nastan hela mitt liv. Okej vi kom dit ungefar vid halv elva pa kvallen. Vi akte buss och dt tar typ 4 och en halv timma. Sa vi kom dit ganska sent. Vi akte till en restaurang ( stavning ?) och dt va skiiit god mat !
Sen akte vi runt lite sen akte vi hem till min pappas kompis i Virginia. Asso han kom och hamtade oss och da at vi och allt sant dara. JAG VET JAG AR SKIT DALIG PA ATT FORKLARA IDAG !
Men iaf. Sa vi kom dit pratade lite och sant sen somnade jag. Vi kom hem ungefar vid 1.
Pa onsdagen sa akte vi runt Washinton med en turistbuss. Om ni vet vad jag menar ? Okej, jag skiter i om ni vet eller inte hahah (aa). Sa vi atke runt kollade pa massa saker. Sen hoppade vi av vid The White house. Sa vi kom dit. Asso man far inte vara nara vita huset. Sa vi va ganska langt ifran men iaf dt ar skiit stort och skit fiint !
Sa jag va nojd med att vara sa nara som jag va. Vi stog dar ett tag, sen sag vi att nagra folk gick ut fran vita huset. Alla stog stilla. Och bara kollade. Sen min pappas kompis har en skit bra kamera. Han har en san dara Canon kamera. Profesionell kamera. Sa han zoomade skiit mkt far att kolla vilka dt va och tog skit manga kort. Sen nar dom gick in i huset sa kolla vi pa bilderna och zoomade pa dom bilderna om ni fattar ?
Iaf, och aa, ni kan ju bara gissa vilka dt va ?
DT VA OBAMA OCH HANS FAMILJ ! Och sen va dt nagra som tog kort pa med dom. Asso dar uppe vid vitahuset. Sen gick dom ut igen da borjade nagra skrika OBAMA !  Hahah. Tank att jag har sett Obama. Fast fran avstand saklart men anda !
Sen akte vi och at pa en japansk restaurang. Dom lagade maten precis framfor oss sa dt va skit roligt.
Och sen sa gick vi pa zoo igar dt va skit roligt men otroligt varmt ! Sen tog vi bussen och akte tillbaka till New York. Sa dt va mina tre sista dagar. Men nu ska jag ata, min mormor sitter och tjatar pa att jag maste ata maten innan dt blir kallt vet inte vad. Hahah men jag kanske skriver senare elller imorgon
Ha dt bra
Peace

Washington DC

missed me ?
Hahah, jag har inte skrivit pa skit mkt, tror inte jag har sa manga lasre kvar min blogg har blivit sa trakig den har sista veckan. Aja, Idag kom jag hem. Jag har varit i Washington sen i tisdags dt ar skiiiti fint dar. Men jag orkar verkligen inte skriva kl ar elva och jag kom nastan nyss hem. Jag kanske skriver lite mer imorgon
Ha dt bra

Peace

Time Square. Klader

Igar va jag i Time Square, jag tog massa bilder. Men min morbror har akt till Florida. Juuste mina kusiner har akt hem. Aa, ich dt va darfor min morbror akte med dom och ska stanna dar i 10 dagar. Och han tog med sig laddaren till Pablo data. Sa da kan jag inte ladda ner bilder, for jag laddar inte ner med usb kabel. Bara med minnekortet och kortet passar bara Pablos data. Sa, ni far val bilder pa klader och allt sant om 10 dagar.
Aja, igar va vi i Time Square, dar kopte jag en Converse vaska, skiiit fin (aa). Sen akte vi till Tj Maxx. Dar kopte jag lite klader. Asso jag maste sluta kopa klader !
Mamma kommer flippa pa mig nar jag kommer tillbaka dt ar en sak jag vet. Men aja, jag ar i New York. JAG VILL HA KLADER ! :D
Haha, aja. Dt va allt fran mig ha dt bra
Peace out


okej .. oj ?

haha jag har inte laddat upp bilder på skit länge, vill ni vet varför ? FÖR JAG FICK INTE ANVÄNDA MIN BRORS DATA !
Aa, och imorse va jag typ lite halvt sjuk . Men aja nu kommer bilder fran typ tre - två dagar tillbaka
Enjoy :)

Haha, min kusin bad mig rita Demi Lovato . Och såhär blev hon ..



Tiffany och Matthew


Haha,antar att han va trött ?



Mormor hittade en nyckelpiga och gav den till Tiffany


Pablo satt vid datan med min kusins bok pa huvudet, och mitt i allt kommer mina mysiga trofflor (aa)


Jag och min kusin´hade tråkigt en dag





Bilder från igår
Min morbror och Pablo


Jag la mig med min kusin en stund


och jag satte på honom mina Kayne West glasögon (aa)



Bilder från idag när vi va påväg till Central Park



Haha, jag och min kusin dansade oss fram lite ..


Och vi kom fram


Jag Pablo Tiffany och Tristan i Central Park


Mormor och Pablo


Asso jag ska inte säga nej, min brorsa är skit grym på att ta bra bilder !
Fiint va ? That's New York


Ännu en fin bild


Jag och min kusin. JAG SER UT SOM ETT MONGO VET !


Vi såg skit många sköldpaddor. SKIT STORA




Haha, Pablo fick bästa bilden på  Tiffany


Sööta små ankor


Jag fick bästa bilden på Pablo
Haha, han hoppade från en grejj och va påväg att snubbla och jag fick bilden !


Tristan skulle åka ner för ruschelkanan ( stavning ? )


Haha, vi hittade en gunga och började snurra Tiffany och Tristan


Och Pablo började snurra dom för snabbt


Vi kom hem och min kusin gick direkt till datan


Och jag satte på tv.n och kollade på phineas och ferb


Senare kom min morbror hem


Han och Pablo satte sig och åt sen taggade dom hem till min morbror dom ska sova dära ..


Och jag och Tiffany hade tråkiigt så vi började ta bilder (aa)



Mormor kollade på disneychannel med oss


Nu kommer cp bilder :D









Så dt va allt från mig

Peaace out


Edessa

Hoppar du ser dt har. Forlat att jag inte ringde idag ..
Jag madde daligt va typ lite halv sjuk. Hade ont i huvudet och lust att spy. Men jag mar bra nu. Men jag hann aldrig ringa dig gick till Central Park med mina kusiner pablo och mormor. Men okej. Imorgon hoppas jag att jag mar bra som nu. Men lamna en kommentar till dt har inlagget och sag vilken tid jag ska ringa ..
Ha dt bra
Peace

Demi lovato


k'a'r (?)

I think that I'm falling in love ..
I vem vet jag inte, men ah. Asso ni ska bara se vilka latar jag lyssnar pa. Och nar jag hor vad dom sjunger. Da borjar jag le ?
Aja, jag ska lagga in nagra latar i nasta inlagg ..

jag tror inte pa dt, men far tvangstankar

Hitta 3:an och du kommer att ha kul i morgon :
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
 SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
S SSSSSSSSSSSS3SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

När du hittade 3:an hitta B:et
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
 RRRRRRRRRRRRRRRBRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
 RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

När du hittade b:et Hitta felet .
 ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYNZ

 När du hittade felet Hitta 6:an 9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999
99999999999 9999999999999999999999999999999999 999999999999
9999999999999999999999 9999999999999999999999999999999999
9999699999999999999999999999999999 99999999999999999999999
99999999999 9999999999999999999999999999999999 99999999999
99999999999999999999999 9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999

När du hittade 6:an hitta N:et
 MMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM MMMMMMMNMMMMM
MMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMM
 MMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMM

När du hittade N:et hitta Q...
 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
 OOOOOOOOOOQOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Hitta i...
 lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllll
lillllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Önska dig två saker !

..................................................................

För att din önskan ska gå i uppfyllelse så länka den här i din blogg annars kommer det du önskat dig bli tvärtom .....

okej (?)

Edessa, hur javla langt tankte du skriva. Helt sjuuukt stord ! :O ( om ni vill se vad hon skrev kolla mina kommentarer )
But you see, that's the only reason why I love you (aa) <33

omg ! :O

Hahah, jag vaknade nyss ! Kl ar halv ett. Jag somnade inte ens sent. Vet ni varfor jag vaknade sa sent, eller vad jag tror iaf. Jag drommde varldens basta drom ! Helt seriost ! Saa skoon drom sa att dt inte ar sant ! OMG ! Jag ville bara fortsatta dromma nar jag vaknade. Asso jag kommer ihag, EXAKT hela drommen. Som om dt vore verklighet ! Asso omg !
Edessa om du laser dt hara, sag till mig att inte glomma att beratta vad dt ar !
Dt ar inget jag ska ta upp i bloggen. Dt handlar bara om mig och andra nara. Men dt va dt jag tankte beratta, nu ska jag spela lite spel med min kusin
Ha dt bra
Peeacee

Svar igen

Edessa.. om Edessa :
Beboo jag kommer vara inne på msn.. Ganska länge.. Kom nyss hem och kan inte sova.. Hahah fast jag saknar dig så borde du stanna dära om du vill slippa allt skitsnack.. HAHA dt har börjat igen.. Från början.. What goes around comes around.. Beboo, asså saknar dig fett mycke.. Hahaaha tears are falling:) Har lite saknar att berätta eller hmm.. Mycke.. HAHAH du kommer få chock.. Hade fett me fel bara så du vet.. Asså om folk.. Fett fel.. Hahha men hade rätt om massa andra grejer.. Som du kommer bli chockad av.. Hahha:) 19 dagar kvar.. Hahah tills du kommer och SHADESSA haha Och den andra;) :DHahah sitter och väntar fan.. HAHAH psykfall.. Men Beboo ha dt bra, okej? Älskar dig Patricia ! <333

Svar :
aha, okej. Hahah, stackars dig kan inte sova ! :O Hahaha, driver (aa)
Hahaha, aa jag saknar dig ocksa skit mkt. Och tro mig jag vill slippa all skit snack. Sa jag tror att jag hellre stannar har da (aa)
Exakt som du sa. What goes around comes around. Fan vad man blir trott pa allt skitsnack i Tyreso ! GLAD ATT JAG SLIPPER ALLT I EN HEL MANAD IAF !
Hoppas du har dt bra iaf.  And again, I miss you too (aa)
Haha, har du lite saknar eller saker att beratta. Sa mkt saknar du val mig inte ? :O Hahaha, aa jag vet. Du berattade allt nyss. Vi snackar mer imorgon. Glom inte lamna en kommentar till dt har inlagget nar du vaknar. Och sag vilken tid jag ska ringa dig imorgon. Ha dt bra. Love u 2 .
Peacee <33333

Edessa !

Edessa.. om Bilder från idag:
Patricia kan du snälla ringa mig? Behöver snacka me dig.. Ring mig när du läser dt hära(aa).. Jag saknar dig-.- så kom hem snart eller du gör ju dt :D Hahha har räknat dagarna :D Hahah samma dag barnen kommer;) Om du nu fattar(aa) Hhaha älskar dig:) Hahah hare bra nu, pyss och kraaam:D <333

Svar :
Jag ringde dig nyss. Du va inte hemma du va ute med din kusin sa din mamma. Hon skulle hälsa att jag hade ringt. Men jag kommer gå ut snart, kl är tjugo över elva nu. Jag kommer säkert gå ut vid ett. Om du ser dt här lämna en kommentar logga in på msn vad som helst. Så kan jag ringa. Saknar dig också !
Hahaha, fortsätt räkna dagarna bara tre veckor kvar, eller mindre ! Hahahha, och ja jag fattar SHADESSA !
Älskar dig också, ha dt bra pusspuss <3333

Svar

FRIDA om svar:
MICHAEL JACKSON BEGRAVS OM 6 MIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( FAST DU SOVER SÄKERT, MEN ÅÅÅÅH!

Svar:
Vart skulle han begravas ? :O OCH JO JAG VA VAKEN ! SEN NIO IMORSE !

svar

lou om Tråkigt:
PATRICIA CARRASCO!
JAG SAKNAR DIG DIN TÖNT ! OCH NU TYCKER JAG ATT DU SKA SLUTA KÖPA FINA KLÄDER ! DET ÄR INTE KUL LÄNGRE! OCH VET DU?! NÄR JAG KOMMER HEM TILL DIG SÅ KOMMER JAG BAXA ALLA DINA KLÄDER! BARA SÅ DU VET! JAG HATAR DINA KLÄDER! GE MIG DOM! DOM ÄR INTE FINA ! LÅT MIG HA DOM ISTÄLLET SÅ JAG GÅR RUNT MED FULA KLÄDER OCH INTE DUUUUU! hahahah jag älskar dig sis <3 (a)

Svar :
LOUSIE KALMÉN
JAG SAKNAR DIG OCKSÅ (A)
Hahha, vänta vänta, ska jag sluta köpa kläder ? :O NU NÄR JAG SPECIELLT ÄR I NEW YORK IDIOT (aa)
Haha, Lollo du kommer inte ens få kolla på mina kläder i mer än tio sekunder om jag inte har på mig dom okej baby ? ;)
Asso lollo, jag måste prata med dig ! OCH FORT ! Har din kusin eller farmor hemtele i gotland ? Om dom har jag ber dig snälla söööta ! Ge mig nummret och säg tid och dag jag kan ringa. Annars kommer jag inte få med mig ngt från New York till dig ! SÅ FORT SOM MÖJLIGT JAG BER DIG ! måååste verkligen fråga dig om du vill ha en sak eller inte. Och om du kan säga ungefär vad du vill ha ! MEN FORT. Annars får du inget
Jag älskar dig också Peace ! <3

Bilder från idag

Idag har jag inte gjort så mkt. Handlat kläder och ätit pizza. Nu låter jag bilderna tala istället


Påväg till affären







Hahah, jag dog av garv min mormor blev skit sur. Hon hade tagit på sig tröjjan ut&in (aa)





Haha, jag tog bilden för att dt va fina killar som spelade basket ( UTAN TRÖJJA ) (aa)



Vi kom till affären, och jag köpte dt hära













Efter att ha köpt kläderna, så gick vi och åt pizza ( M M GOOD ! )







Now, Peace babys !

shohoooo

Nu orkar jag verkligen inte skriva. Idag ska jag bara gå och handla kläder och åker väl säkert ngn stans också. Dt kommer säkert bilder på idag senare. Men nu kommer lite bilder från idag och igår kväll :)

Igår kväll







Nu kommer bilder från imorse

Pablo och Tiffany haha


Haha, jag kollade på Baraney imorse med mina kusiner (aa)


Jag fixade håret och Pablo retade mig som vanligt !


Efter att jag fixat mig


Kommer mer bilder sen. Ha dt bra Peeacee

Svar

Frida om Biilder !:
btw, det heter strand på svenska :D:D:D

Svar: You see, that's why I love you (aa). Hahha driver tack :D

Hahaha kolla !

Min morbror och min kusin äter exakt likadant !


Tråkigt

okej, jag tror faktiskt att alla har haft tråkigt ngn gång. Eller, haha jag vet att alla har dt. Åtminstone en gång iaf. Och dt är vad jag har just nu, så otroligt tråkigt. Jag har nästan inte gjort ngt idag. Satt i pyjamas till ungefär fem, sen gick jag och duscha. Och nu sitter jag här. Tråkiiigt ! Vi har inte gjort ngt idag. Vi tänkte gå till Macy's men ingen orkade. Så idag stannade vi hemma. Men dt är söndag ! Vem orkar gå ut ? Aja, jag har iaf tagit lite bilder så här kommer några bilder från idag. Hahha inte för att hela dagen har gått än. Klockan är bara sju (aa)


Idag, när jag hade pyjamas och tråkigt


Fortfarande tråkigt


Meer tråkigt


Såhär ser dt ut utanför mormors HÖGhus





Pablo spelar Xbox


Mormor ville inte va med på bild, haha


Tristan, min älskade kusin


Efter att jag hade duschat.

Fortfarande lika tråkigt


okej, dt kommer komma massa ointeressanta bilder nu (aa)










Såå, Ha dt bra PEACEEE !


Mer bilder, glöm inte kolla inlägget innan dt här !

Hahha, min morbor, (Bilden blev cp)



Matthew


Tiffany


Jag och Pablo sov


Här börjar dagen då vi åkte till Playland

Jag och Pablo väntar på tunnelbanan påväg till Bronx ( JAG VET ATT JAG SER UT SOM ETT MONGO ! )


Pablo och mormor


Jag och Pablo utanför min morbrors lägenhet


Matthew äter


Tiffany äter


Och matthews kusin calice ( stavning ? ) äter


Jag har tråkigt, haha


Min morbror och Stacey


Min morbror jag och Tiffany


Matthews kusin, Stacey och Tristan ( förresten, haha Stacey är gravid inte tjock )


Hahah, hela familjen


Pablo kör gocar ( stavning ?) i playland


Jag Tiffany och Matthews kusin kolla på fyrverkerier


Fyrverkerier







Och sist, påväg hem Jag och Matthew, Hahah Pablo trycker upp hans näsa


Dt blev inte så många bilder eftersom att vi åkte mer grejjer än att hålla på och ta massa bilder. Men ni fick ngt iaf.
Förresten, vilder från idag får ni ngn annan dag, för bilder har vi bara på min morbrors kompis kamera. Men nu fick ni se ngt iaf.

Peeace

Biilder !

haha nu kommer bilderna. Men först ska jag bara berätta om min dag.
Okej, dt började med att jag vaknade, så frågade min mormor om jag ville ga till the beach. Fan jag har glömt vad dt heter på svenska på riktigt jag driver inte !
Okej, åter till saken, jag sa jag och åt frukost pratade lite med mami i tele, packade ner grejjer, klädde på mig och gick ner. Min morbror, hans tjej och mina kusiner väntade i bilen på oss. Så gick vi in i bilen. Hahha juste .. Kolla
När vi kommer in i bilen. Så säger
Matthew : I've got my babysout on !
Stacey ( morbrors fru eller vad man ska säga ) : Hahah, He said babysout !
Rob ( Min morbror ) : Matthew, what do you got on ?
Matthew: My babysout ?
Rob : Your babýsout ?
Matthew : Yes !
Rob : It's not babysout matthew ! It's bathingsout
Matthew : WHATEVER !

Hahaha, så åkte vi till en  Mc donalds och träffade min morbrors kompisar. Sen åkte  vi till the beach som tog typ 2-3 timmar. Skit jobbigt. Men iaf vi kom fram och jag och Tiffany och Pablo sprang direkt till vattnet. Och dt va så kallt, men efter ett tag blev man van. Så varje gång en våg kom så blev jag tvungen att lyfta upp Tiffany hon är bara 6. Så hon va lite rädd för vågorna. Så jag lyfte upp henne så att dt inte skulle komma vatten i hennes ansikte. Sen kom min morbror Tristan och Matthew och Stacey. Då kollade Tiffany dit och skrattade för att Matthew började gråta när han såg vattnet. Så kom en våg precis och rakt in i hennes mun, så började hon gråta. Jag blev tvungen att bära upp henne till Stacey och så tog hon henne tillbaka till våran plats. Men vi andra fortsatte bada. Oh juste, Hahha, Vattnet va skti saltigt, och vill ni veta varfor jag vet dt ? Hahha jo, Pablo kom simmade undervattnet och tog tag i mitt ben. Och jag blev så jävla rädd att jag började skrika, eller jag tänkte skrika men dt kom inte för att en stor våg kom precis och jag fick all vatten i munnen. Dt kändes som att jag hade svalt hela stora vågen ! HAhah, jag blev skit sur på honom !
Efter ett tag till så gick vi up började sola, åt lite chips, drack läsk. Spelade boll. Va lite med mina kusiner. Sen juste, så jävla äckligt ! Vi såg en tjej spy i en flaska bara för att hon hade druckit för mkt alkohol. Asso dt är en speciel dag idag här i USA . Så hon spydde och dt va så äckligt !
När klockan blev typ sju, så gick vi upp till en restaurang för att äta. Så gick min Stacey's kompis på toa. Min morbror, han kompis, Pablo och en till kille ( SOM VA SÅ JÄVLA KATTIG ) haha, till bilen för att lämna alla grejjjer. Så medans väntade jag Tiffany, Stacey, Matthew och Tristan på dom. Och vi sitter där. Sen mittemot oss satt typ 7 tjocka tjejer ( och då menar jag tjocka ! ), dom satt och åt. Sen från ingenstans. Kom väääärsta vulkanen ut ur en tjejs mun, fyfan vad hon spydde. Och alla vi ställde oss upp och Stacey gick och letade efter ett annat bord. Medans jag stog och väntade med mina kusiner. Sen hittade vi ett bord, mötte alla och så gick min morbror och typ alla vuxna och beställade mat. När dom kommer tillbaka sa dom allt va slut. Så dom gick till en annan grejj, där va allt också slut. Och vi små hade inte ätit ett piss sen morgonen och klockan hade hunnit bli sju. Så jag blev skit sur. Så vi satte oss i bilen och åkte till en Wendy's dt är typ som Mc' donalds. Så vi åt och alla blev skit glada. Sen åkte vi hem och missade fyrverkerierna. Men vi såg lite från bilen och dt spelade ändå ingen roll. Vi såg fyrverkerier igår i playland. Så vi kom hem jag laddade ner bilderna, eller haha min morbror. Sen duschade jag och nu sitter jag här och dricker cola . Hahah, men hoppas ni orkat läsa allting för nu kommer bilderna. Vi kan börja med dt jag har köpt, sen kommer bilderna på alla oss.

Mina gladiator skor




Mina marinblåa converse


Mina bruna converse




























Och så ett par klänningar som min mormor hade köpt till mig , som jag tycker är skit coola (aa)








Och så en väska som jag fick utav min mormors syster Maritza




Och sist men inte minst, mina nagelack (aa)





Okej andra bilder kommer på nästa inlägg

Peace


To the beach

skriver senare peace

en till lat som jag tycker ar skit bra


En lat jag fastnat for


Sorry

Bilderna kommer imorgon istallet. Jag har redan tagit kort pa massa saker, och jag kom nyss hem. Va i playland med min morbror hans tjej mina kusine och Pablo. Dt ar typ som gronan, dt va skit kul. Meen, jag gick pa en Water grejj, typ som bergodalbanan, fast med vatten. Och jag hade precis plattat haret fxat dt och allting. You wanna know what happend ?
I got wet, and my hair looked like a bigbig ball ! Hahha, gissa om jag blev lakk
Sa jag orkar inte ladda ner nu, inte for att jag kan heller. Hahha, men min morbror ska anda hjalpa mig att ladda ner bilderna imorgon. Sa imorgon far ni se NEW YOOORRRK !


Peace

Dt kommer bilder imorgon

Jaa, antligen. Jag fick en kamera idag. Eller jag fick lana av min mormors syster. Sa idag ska jag forsoka ta kort pa allt jag har kopt och sen ladda ner dom till datan. Sa bilderna borjar komma imorgon. For just nu maste jag ladda batteriet. Sa, jag ar glad glad glad. Imorgon far ni se bilder. Ha dt bra salange

Peace

Svarar bara snabbt

Kommentarer

Frida
om Fixat haret:
hur fixade dom det? :D kan inte du lägga upp bilder? :(<3 miss u


Svar: Dom typ fonade dt sa dt ar typ som om jag har plattat haret. Fast jag har ingen volym alls i haret. Och jag hatar min volym sa jag ar skit glad (aa).
Joo, jag ska borja lagga upp bilder snart. Maste skaffa batterier till min kamera sen kan jag borja lagga in bilder. Och plus att vi inte har gjort sa mkt sa jag kan inte ga och ta kort pa affererna direkt. Men jag lovar dt kommer komma bilder.
Saknar dig ocksa ! <33

orkar inte skriva

sk bara beratta, jag har kopt skit mkt nagelack. Knall rosa, Gron, Svart, Brun, Lila, Lime Gul, Orange och Bla !
Och vanta bara jag ska kopa mer

Peeace

Fixat haret

Nu ar jag hemma. Tror inte att vi ska ut idag heller. Ingen har lust. Jag har iaf redan varit ute med min kusin Tiffany. Vi gcik till frisoren. Dom skulle fixa mitt har. Dt ar skiit fint nu. Jag funderar pa att klippa mig ocksa. Bara om jag vagar. Jag vill ha langt har. Men vi far se vad som hander. Jag kanske kan uppdatera fler inlagg idag eftersom att jag anda ska stanna hemma och inte gora sa mkt. Just nu vantar jag bara pa att min ipod ska ladda klart. Ha dt bra

Peeeace

RSS 2.0