sköön dag

Idag har vart en av dom skönaste dagarna på länge. Min dag började med att jag var med Shamsa och Lollo efter skolan. Vi gjorde inte så mkt. Sjöng lite sing it och så. Efter ett tag började vi röra på oss, jag och Shamsa gick till henne och Lollo gick till sig. Henne mamma fyller år idag så ett stort grattis till henne !
Medans Shamsa satt och åt så gick jag och träffade Edessa. Vi skulle snacka ut lite. Dt gick lite dåligt i början men dt började bli bra. Så nu hoppas jag dt är bra mellan oss. EFter gick jag iaf upp till Shamsa och hämtade mina saker och så gick vi hem till Varre. Hon och Dannis hade nämligen färgat håret idag. Så vi gick dit. Efter dt va dt meningen att vi skulle till nyboda till någon spa sak. Så vi började röra oss neråt. Så sa Varre att vi skulle träffa Mohamed och Ibo. Så vi väntade ett tag. Så kom Lollo, Sammy och Shady med också. Fast dom kom en liten stund efter. Vi gjorde inte speciellt mkt i början. Tog lite kort och så som ni kan få se lite senare. Sen såg vi att Jarra kom. Vi tycker hon är lite jobbig, men vad ska man göra ? Hon kan va jätte söt ibland också. Men dt blev iaf lite problem där emellan. Så jag och Shady satt och snackade lite med Jarra. Lollo och Sammy gick iväg, dt hade hänt lite grejjer där som man inte direkt kan ta upp i bloggen. Och Varre och Mohamed gick iväg också. att jag och Shady hade suttit ett tag med Jarra så kom Dannis, Shamsa och Ibo och va med i samtalet lite. Shady gick lite över gränsen. Haha så han och jag gick iväg och snackade lite snabbt. Hahah sååå sööt, han fick skuldkänslor !
Så vi gick tillbaka till Jarra och så gick vi runt lite. Jag, Dannis, Shamsa, Ibo, och Shady följde med Jarra för hon skulle fråga sin mamma om hon skulle få vara ute ett tag till. Så jag och Shamsa följde med upp till henne. Fast hon fick inte så hon gick in. Så gick jag och Shamsa ner till dom andra. Asso på vägen tillbaka till nyboda. Herree guuud vad vi hade rooligt ! Vi kunde verkligen inte sluta skratta jag skojjar inte ! Jag Shamsa och Shady gick brevid varandra. Och Dannis och Ibo gick bakom oss. Efter ett tag ser vi bara Shamsa springa som världens idiot från en hund. OCH HUNDEN SPRANG EFTER ! Hon sprang upp till Mohamed och Varre. Och Mohamed sprang också iväg som en galning ! Asso ni anar inte hur mkt jag och Shady garvade. Dt gick verkligen inte att sluuta. Sen började Shady bli lite fööör flummig. ( Emellan allt dt så va Shady så otroligt flummig att dt inte gick att sluta grava åt honom ) Så jag satte mig ner på marken och dt känndes som att jag skulle spy för att jag garvade så mkt åt honom. När vi va ungefär vid andra sidan nyboda så smsade Lollo mig och sa att hon skulle komma och möta oss. Så jag väntade där ett tag på henne och Sammy. Sen ringde Lollo mig och allt jag hörde var att fett många sprang bakom mig. Så jag vände mig om och så såg jag att Shamsa, Shady och Dannis sprang emot mig för att ta på mina jääävla knän ( JAG HATAR NÄR FOLK TAR PÅ MINA KNÄN ). Så jag fick panik och började skrika. Sen så ville Sammy snacka med Shady. Så sa jag till Shady '' Tänk på att du snackar med en rosa mobil, haha '' Han ba '' ÅÅH, Sammy jag snackar med en rosa mobil ! '' 
Så började vi gå upp mot ringen. Haha, och jag garvade fortfarande åt allt som hade hänt. Så kom Sammy bakom mig och lyfte upp mig och snurrade mig så jag typ tappade andan ! Haha, sen kunde jag fortfarande inte sluta garva tills vi kom upp ända till ringen ! När vi va ungefär vid ringen så träffade vi faktiskt Emeline och hennes kompis Nathalie tror jag dt va. Sen började vi gå upp mot ringen med dom. När vi va vid ringen så SPRANG jag Shamsa och Dannis in i kina kiosken så att inte dom andra skulle ta Dannis pengar. Då köpte hon en varsin läsk till mig och Shamsa. När vi kom ut såg vi bara alla springa mot oss och dom ville smaka. SJÄLVLARHET ! Så dom fick smaka. Sen smög vi runt ICA för där satt Varre och Mohamed som hade varit lite frånvarande hela den kvällen. Så vi ville skrämma dom. Men nej, där satt dom helt orädda. Sööta !
Vi gick ner till granbacken. Då ville idioten Shady gå in i en jävla skooog ! Asso vet ni hur rädd jag va. Jag skojjar inte ! Så vi gick igenom där och så kom vi till gymnasiet. Där satt vi en stund tills jag och Ibo bara ville gå därifrån så fort som möjligt för vi va '' INTE RÄDDA '' . Så vi började gå mot centrum. Haha, på vägen så började Sammy dansa. SKIIT SÖÖT ! Fan vad alla garvade. När vi var vid centrum lekplatsen så ville jag och Shamsa börja röra oss hemåt till mig. Och fortfarande så söta som dom är så följde dom med oss till porten. Vi satt utanför min port ett tag. Haham jag tog kort på Shady och Ibo som typ somnade på bänken. Skit söta. Och lilla söta Varissa somnade också. Gud vad jag har tyckt att alla har varit söta idag. Måste sluta.
Okej, åter till saken. Vi satt och snackade lite om gamla minnen. Sen blev dt bara tyst och så började vi lyssna på musik bara. Sen kom dt några som skulle in i min port. Då sprang jag och Shamsa efter. Vi gick upp och hämtade en flaska med vatten till dom där nere. När vi kom ner så spraaaaaaaaaaang Shady till vatten flaskan utan att överdriva ! Hahah, fan vad vi garvade. Sen sa vi hejdå till alla och gick upp. Haha, Shady och Lollo ba '' Tack för en skit skön dag ! ''. Jag blev fett glad att jag inte va den ända som kände så :). Så gick jag och Shamsa upp och nu sitter vi och flippar sönder till Michael låtar. Dt har ju gått 3 månader idag sen han tog en vila i all evighet. Eller dt va dt innan kl tolv iaf. Vi kan fortfarande flippa hur mkt vill. Så nu ska jag vara lite social mot min älskling så skriver jag mer imorgon. Eller så lägger jag ut bilder snart också. Sålänge får ni ha dt bääst min älsklingar !

Peace & Love
Always Paat


min älskade lilla Shamsa

Hejsan bloggen !
Jag tänkte bara berätta lite kort om min dag. Dt började med att ja mötte Karima och Dannis vid busshållplatsen. Vi väntade på bussen och på Varre som hade missat bussen. Vi skulle åka till alby för vi skulle paddla idag på idrotten. Dt tog oss säkert mer än fyra timmar där typ. Men iaf. Bussen kom och vi hoppade på den. När vi kom till alby va vi typ dom ända som va där. Dt va helt tomt. Men dt gick bara några minuter så började alla komma. Jag Dannis Karima och Varre satte oss uppe på en lekplats. Jag vet inte vad dt ska förreställa. Något konstigt iaf. Men sen så fick vi iaf paddla. Dt va rätt roligt, men mot slutet kändes dt som att dt gällde liv eller död. Och jag fastnade under ett hopptorn. Lite jobbigt men Karima och Varre kom och hjälpte oss !
Efter att vi hade vart i alby så åkte Dannis och Varre till skolan och jag och Karima till mig. När vi kom hem så böt vi om till lite bättre skolkläder. Sen kom Varre till mig och vi hann inte till SO.n så vi gick bara till bilden sen slutade vi. Efter skolan gick jag och Dannis till mig. Jag åt nudlar och böt om ännu en gång. Så gick vi hem till Dannis och hon åt. Medans hon åt så kollade jag på Americas Funniest Home Videos. Och dt va skiit roligt. ALLTID !!
Sen gick jag och Dannis hem till Varre och vi kastade gamalt florsocker på hennes ansikte när hon skulle hälsa på oss. Och Dannis hällde i hennes hår och jag vet inte vad. Efter ett tag kom Karima då gick vi ner till ICA och handlade saker som vi behövde till våra underbara cupcakes (aa). Vi bakade ett tag, sen kom Varre och gjorde hämnd på oss. Haha hon hällde i mitt hår botten och allting, sen blev dt vääärsta kriget ! Skojjar inte. Hahah skit roligt faktiskt. Fan vad vi garvade. Dt är nog roligaste kriget hitills iaf. Sen så fick jag äcklgit florsocker i halsen och varje gång jag pratade kände jag hur allt bar skvätte i min hals. Kändes skit äckligt. Så städade vi självklart upp. Sen fortsatte vi med våra cupcakes. Efter en stud kom Shamsa och hämtade mig. Hon ska sova hos mig. Så jag klädde på mig snabbt. Sen gick vi direkt hem till mig. När vi va hemma så åt jag tacos direkt. Sen så duschade hon mitt hår som va helt stelt och mjöligt och vitt och äckligt. Haha kan inte förklara mer. Men så duschade jag iaf Shamsas hår också. Efter dt smsade vi lite med Gabbe. Hahah fyfan vad rolig människa. Våran nya glädjespridare. Hahah eller han får bli  en av dom iaf. Skit rolig skojjar inte. Men nu så ska han gå och lägga sig för han har skola imorgon. Något som inte vi har (aa).
Iaf .. så nu får jag och Shamsa få nöjja oss med oss själva. Tror vi ska måla naglarna nu. Så ni får ha dt så braaaaaaaaa !

Peace & Love
Always Paat

Bilder från alby

Skit fin utsikt


Daniella uppe på lessaksgrejjen (aa)


Söta lilla Varissa


Karimaa sööt

Och dumma lilla jag :D


Duma söta alla vii


Varre och Karima paddlar


Jag och Daniella paddlar


Haha, skit söta. Helt blöta


Fråga inte hur jag står !


Jag och Varre i min hiss


Haha, anno på bilden. Han skulle rita av Varre, jag och Dannis kunde inte sluta garva åt hans teckning !


Hemma hos varre. Vårat krig

Jag och Dannis


Dannis och Varre


Dannis och Karima


Och tillslut såg vi ut såhär !


( Bilderna tagna från varres blogg )

god kväll

inte skrivit på ett tag.
Har inte så mkt att berätta. Jag har fått en Michael Jackson munk tröja som jag hade idag, och en t-shirt som jag köpte idag. Én fick jag av shamsa och den andra av Dannis. Skiit söta. Jag verkligen älskar dom !
Aja, hur har ni haft dt ? Själv har jag haft dt riktigt bra. Idag va jag i skolan, vi hade halv studiedag så vi slutade vid lunch. Efter dt gick jag och mötte Edessa för att visa min tröja till henne. Sen gick jag shamsa och Dannis hem till mig. Efter dt åkte vi till stan, till punkt shop för att köpa min tröja. Sen åkte vi till norra sköndal och möta Varre, efter dt åkte vi till skarpnäck och träffade Danie, José och Gabbe. Hahah skit roligt. Skön dag idag faktiskt. Idag skulle jag egentligen på träning men orkar inte. Ska plugga istället. Nu måste jag förtsätta plugga. Ni får ha dt bra.

Peace & Love
Alwaays Paat

vill bara säga några saker

Dt här kommer inte bli ett inlägg som har något med min dag att göra eller ngt. Vill bara säga några saker kort.

Jag ville säga att jag har fått en kusin nyssnyssnyss. Haha, i New york men fortfarande min älskade lilla kusin. Max heter han.

Och dt inlägget egentligen skullehandla om. Dt är om Michael Jackson. Ville få ut några ord. Vill att alla ska veta hur jag verkligen känner.
Han är min kärlek. Han är mitt allt. Han är den ända äkta. Han får mig att gråta, han får mig att le, han får mig att skratta, han får mig att må bäst, han kan få mig att må sämst eftersom jag vet att han inte finns på jorden längre, han får mig att stiga upp på dagarna, han får mig att bli starkare och starkare för varje dag. Han får mig att känna mig speciell av någon konstig anledning. Han får mig och känna som om jag är en del av honom. Just nu lever jag för honom. Jag älskar honom.

Peace & Love to the world.
I Love Michael Joseph Jackson
Always Paat

Rest in Peace my love. My only love ..


godagens morgon

godmorgooon, hur är dt med er idag ? :)
Jag mår riktigt bra iag iaf. Jag kan berätta lite om gårdagen. Igår va jag först med Dannis. Vi gick hem till mig målade naglarna och satte upp min Michael Jackson affisch. Äntliigen !
Sen gick vi hem till henne snabbt bara sen till hennes mormor. Dannis åt och sånt. Sen gick vi hem till min pappa. Jag åt sen fick vi ut. Asso vi hade så jävla roligt att dt inte ens går att förklara ! Iaf, vi träffade Lollo på vägen. Vi snackade med henne lite sen skulle hon hem och äta, så sklle hon smsa efter. När vi va ungefär vid ringen så träffade vi Edessa. Vi satt och snackade ett bra tag. Efter en stund så såg vi Angela, Samantha och Pricilla ( Hennes syster döttrar eler hur man nu säger ). Så vi satt och snackade med henne en stund också. Så kom dt fram en tjej till oss och sa att vi skulle va försiktiga för att dt går runt en kille i ringen som lurar in barn i protar och våldtar dom. Han hade våldtagit en liten tjej imorse tydligen. Så vi följde med Angela till hennes port och lämnade henne sen gick vi tre ner till Nyboda. Vi hade typ ingenting att göra. Jag snackade med Kibbe lite grann och sånt. Sen gick vi upp och mötte Lollo. När vi kom ner så satt Charlie och Yerko med Charlies hund. Asso världens sötaste hund jag skojjar inte ! Så jag satt och lekte lite med hunden. Då gick Yerko och Charlie in, och jag satt där själv med hunden (aa). Efter ett tag kom iaf Charlie ut och hämtade honom. Då va jag Edessa, Lollo och Dannis med på poängjakt. Man skulle hitta massa saker. Och för varje sak så fick man poäng. Asso ni anar inte hur mkt vi krigade för att få tag på saker ! När vi inte kunde få tag på mer saker så gick vi och träffade tvillingarna ibo och mohamed. Vi gick pp till nyboda med dom sen gick dom. Eller vi träffade Varre en stund också. Medans dom räknade poängen och skulle se vem som skulle vinna. Då brottades jag och Lollo med Yerko och Charlie. Haha, dt va så jävla roligt. Vi va utanför nyboda och alla kollade och garvade åt oss. Men dt va roligt. Sen gick vi in för att se vem som vann. Vi kom tvåa. Men dt va ju ändå rätt bra tycker jag. Vi fick köpa för 20 kr i cafeterian i nyboda. Så dt va ju ändå rätt så bra. Jag tog en läsk och 6 toblerone. Sen började jag Dannis och Lollo röra oss hemåt. Lollo sov hos mig. Så när vi va ingefär vid njupkärr så träffade vi pappa. Haha, han va lite full. Men han firade chiles nationaldag. Så han va lite rolig. Vi följde med honom upp till ringen för att han skulle köpa cigg. Då tog jag och lollo chips och dip också (aa). Haha, så när vi kom hem tjockade vi oss lite. Men dt va bara en stund. För vi va så jäävla trötta efter allt vi hade gjort att vi nästan somnade direkt. Så dt va min dag. Riiiktigt skön dag ska jag säga. Dt har inte varit så på riktigt länge. Meen dt va roligt iaf.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska iaf träffa några. Vi kanske ska kolla på film hos mig. Dt är inte säkert men kanske. Måste snacka med mamma igen. Men dt blir på kvällen ifall dt händer. På dagen vet jag inte riktigt vad som kommer att hända. Men jag kan ju slänga in ett inlägg innan jag går ut. Så dt va allt jag hade att säga. Hoppas ni orkar läsa allt. Ha dt bra

Peace & Love
Always Paat


Haha, jag på hemkunskapen knyter mina skor. En skiit gamal bild. Nästan mer än ett år sen tillbaka.


godmooorgon

Godmorgon bloggen. Hur är dt med er idag ? :)
Själv mår jag rätt bra. Jag skrev inte igår. För igår var jag och kollade på match sen va jag ute en stund med min älskade lilla Daniella, och Raffa sako och Victor ( stavning ? ) en stund. Och så självklart när jag kom hem så va ju datan upptagen och jag gick och la mig och kollade på tv. Och jag somnade faktiskt. Aja, men just nu har jag iaf fixat mig. Jag funderar på om jag ska ha mascara idag ? Jag brukar ju inte ha dt, men dt känns som att jag har lust idag iaf. Men vi får  se hur dt blir. Idag börjar jag iaf halv tio. Jag ska möta lollo kl 9 vid njupkärr och Varre vid ringen. Sen går vi alla tillsammans till skolan. Idag på morgonen ska vi iaf kolla på film .. Vilken vet jag inte ? Dt får vi se iaf. Men dt kommer iaf bli skönt att slippa ett par lektioner på morgonen. Jag slutar iaf 10 över 4 ! Jooobbig. Jag måste iaf hem direkt efter. Jag och familjen ska på typ någon världens största eller bästa cirkus. Jag vet inte. Jag ska iaf va med familjen idag :). Så jag tror inte att dt kommer bli fler inlägg än dt här faktiskt. Men då får jag säga. Ha dt bäst. Ha dt bra. Och haha, godnatt (aa)

Peace & Love
Always Paat


i'm Sorry haha

förlååt för att jag inte har skrivit på typ två dagar. Men jag har faktiskt en anledning (aa)
Nej, men. Asso denhär veckan är jag hos pappa, då kommer jag inte kunna skriva så mkt, för ena datan är sönder. Och den här använder typ alla. Så jag har aldrig tid att använda datan, plus att jag måste plugga -.-
Dt är dt tråkigaste jag vet. Men jag måste, jag har fyra läxor tills idag. Inteee roligt ! Menmen, jag får leva med dt. Och jag vill ju satsa på så höga betyg som möjligt, så dt är bara sätta sig och plugga nästan varje dag. Och så har jag ju träningar också. Jag har inte varit på typ 3 veckor på dansen, men igår va jag med. Och dt va såå skööönt att dansa igen ! (aa)
Haha, just nu är jag skit trött, jag skulle bara slänga in en snabbt inlägg. Så nu vet ni min anledning. Jag kanske inte skriver mer idag eller imorgon eller. Aaa, vi fårse hur dt blir. Får kriga med min brorsa om datan. Haha.
Hoppas ni får en jätte bra dag

Peace & Love
Always Paat


MJ's Loove

söndag


Idag har inte hänt så himla mkt. Jag gick ut och träffade Emeline efter att jag hade kommit hem och duschat och sånt, vi snackade om allt möjligt. Sen va jag lite med Shamsa och Dannis en stund. Vi chillade lite, vi sjöng sing it. Ni anar inte hur längesen dt va.  Sen gick vi till centrum, jag köpte nagelacks borttagning. Och sen gick jag hem. Fast dom va kvar ute, och jag orkade verkligen inte va ute på en tråkig söndag. Så jag gcik hem och fixade mina naglar och plattade mitt hår. Sen har jag inte gjort så mkt mer. Just nu sitter jag och kolla på någon film. Den är fett rolig, och så sitter jag och chattar med massa folk. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och svara på alla som har skrivit. Ni får ha dt bra,

Peace & Love
Always Paat


Haha , en rädd Adrian, en rädd Dannis och en rädd Shamsa. Haha när vi kollade på filmen igår :)


Variiisssaaaaa

Tjenaa
Just nu sitter jag hos Vrissa. Jag glömde berätta att jag sov hos hos henne igår. Vi kollade på skräckfilm och sånt. Dt va jag, Shamsa, Varre, Dannis, Adrian, Sako och Raffa som kollade på filmen. Den va fett läskig, och äcklig. Den va konstig. Haha, dt hände lite grejjer också. Som man kanske inte direkt ska ta upp i bloggen. Men vi hade iaf roligt. Adrian, Sako och Raffa gick hem ungefär vid halv tolv kanske. Sen snackade vi tjejer lite. Vi sov hos varre. Och dt va så skönt att bara sitta och snacka. Idag vet jag inte vad som kommer hända. Jag ska iaf träffa Emeline när jag är klar och fixat mig och sånt. Sen så ska typ Lollo ringa mig när hon kommer hem från sin syrra. Hoppas dt blir en lyckad söndag idag då. Mer vet jag inte vad som kommer hända. Jag kan slänga in ett litet kort inlägg när jag kommer hem. Nu ska jag lägga in lite bilder på igår kväll. Ha dt bra

Peace & Love
Always Paat


Jag slängde mig på varre när jag blev rädd (aa)

Jag orkar inte lägga in mer bilder. Varres data är skit seg. Jag lägger in bilder när jag kommer hem. 

kriig

Asso gud vad jag blir irriterad. Idag gick vi till nyboda vid 1. Vi skulle göra roliga saker med barbara och så. Och asso sen började alla kaste mjöl vatten och ägg på kibbe. Och nu vill han tydligen kasta på mig och lollo också, vi hade inte något med saken att göra, vi rörde inte honom eller ngt. Menmen. Jag kan berätta mer senare. Ha dt bra

Peace & Love
Always Pat

godmooorgon

Just nu sitter jag här med Shamsa och kollar på när Kevin och Sophie sitter och spelar wii. Haha, gud vad dom bråkar för ett litet spel. Menmen, jag och Shamsa sitter och garvar. Vii vaknade rätt tidigt idag. Vi vaknade ungefär vid halv tio satt och snackade lite, sen lyssnade vi på lite musik och så. Och just nu gör vi ingenting så jag har inte så mkt att berätta. Jag kanske slänger in ett inlägg efter frukosten. Ha dt bra

Peace & Love
Always Paat


En otrooooligt gammal bild på mig och Shamsa (aa)


Myskväll med S

Heejsan alla bajskorvar ! (aa)
Hur är dt med er ? Själv har jag dt riktigt bra idag.
Idag hände inte så mkt. Jag och Shamsa väntade hela dagen på Lollo och Edessa, men tydligen skulle dom typ på bio eller ngt sen till Mc' Donalds. Så jag och Shamsa blev lite småirriterade eftersom att vi hade väntat typ hela dagen på dom. Men sen gick vi oc mötte mina små glädjespridare som alltid får mig glad, när jag mår som värst. Närmligen Varissa, Dannis och Karima. Vi träffade Rodde också. Haha, jag råkade slänga slusch ( stavning ? ) i Roddes ansikte när han skulle dricka. Hahha fan vad jag garvade. Fast sen torkade han av sig på mig. Menmen .. Dt va ju ändå inte meningen att dt skulle komma i hela hans ansikte men iaf. Dannis och Varissa hade värsta grejjerna på huvudet. Typ djävulsgrejj och någon annan sak. Vet inte vad dom skulle föreställa men dom gick med dt hela dagen iaf.
Sen gick vi ner till nyboda. Varför ska vi stå och luffa i ringen ? Men vi kom ner till nyboda snackade lite med Kibbe och sånt. Sen tog vi ut en stooor högtalare och pumpade sönder musik. Ni kan inte ana hur sköönt dt va.
Efter ett tag så kom Raffa vi dansade lite alla och lyssnade på lung musik, flippade. Och vi gjorde allt möjligt !
Dt va så skön början på kvällen. Sen kom dt bara fler och fler människor. Vi såg Benan, snackade lite med henne. Sen kom min ''KÄRA'' storebror med sina kompisar. Sen battlade jag lite med Yerko. Haha, Charlie va dommare. Fan vad jag blev knäckt av Yerko när han dansade asso ! :O
Men iaf, sen hände dt inte så mkt mer. Vi chillade snackade. Jag slog Shamsa lite och sånt. Sen gick vi hem. Jag duschade mitt hår och sen så ville mamma att jag skulle gå och handla läsk och chips och massa saker. Och jag hade värsta pyjamasen och skit. Men lilla jag brydde mig inte så jag gick ut så. Sen nu är jag hemma, snackar med någon snubbe som jag inte har någon aning om vem dt är ?! Men men, roligt får man ju ha ibland.
Nu ska jag fortsätta snacka lite. Ha dt bäst alla

Peace & Love
Always Paat


En trååååkig dag. Hahah fortfarande hade lite roligt med kameran !

Mc' donalds

Heej !
Hur är dt med er idag då ? Själv så har min dag varit perfekt nästan. Jag vaknade duschade och allt. Satte på mig kläder och sånt. Sen kom Dannis till mig. Vi chillade lite. Sen blev vi tvugna att skynda oss lite till skolan. Vi hade musik. Efter dt skulle vi egentligen ha idrott. Men den va inställt, så jag Varre, Karima och Dannis gick hem till mig och bakade kladdkaka. Haha, vi hann inte äta så vi vänta till skolan slutade. Så efter skolan så kom vi hem till mig och åt lite kladdkaka. Rodde och Nathi följde med också, fast Nathi gick nästan direkt. Rodde och alla andra stannade kvar lite. Sen kom Shamsa också. Sen när alla hade gått, så va dt bara jag och Shamsa kvar här hemma. Vi städade lite sen kom hennes mamma och hämtade oss. Så tog hon oss till Mc' Donalds, haha hennes mamma bjöd mig. Jätte gullig. Så sen kom vi hem till mig och åt våran mat här. Så nu har vi precis ätit klart. Och nu har vi inte så mkt och göra. Mamma hennes kille och mina lossas syskon kom hem nyss. Så jag ska vara lite social mot Shamsa nu. Ha dt braaaaaaaa sålängee


Peace & Love
Always Paat


Dt är jag och min älskade Thailändare som jag älskar så mkt. Dt va i onsdags på SO lektionen (aa)

Home sweet home

Nu har jag kommit hem från skolan. Idag hände dt inte så mkt i skolan. Våran franska var inställd, så jag Karima och Adrian gick hem till mig. Dom två satt och spelade wii och jag satt och kollade på Adrians bilder. Vi hade inte så lång håltimme, men vi hann iaf komma hem och chilla lite, komma bort fårn skolan bara. Så fick vi slutade tidigare idag också, vi skulle egentligen sluta 10 över 4 men lärarna skulle tydligen ta skolfoto så vi fick typ sluta en halvtimma tidigare. Så just nu sitter jag och Shamsa här, vi har absolut ingenting att göra. Jag ska iaf laga nudlar. Hon får väl sitta och kolla på. Hahah roligt liksom. Menmen .. slänger in ett inlägg senare idag. Kanske innan träningen. Ha dt bra

Peace & Love
Always Paat


Haha, en lite rolig bild på mig och Dannis. Tagen för ett par veckor sen

jag mår så bra, så bra, så braa !

TJOHEEEJ !!
Hahha, skojjade bara lite (aa)

Okej, hur mår ni idag då ? Dagen har knappt börjat men ändå. Jag mår iaf riktigt bra. Jag känner på mig att dt kommer va en bra dag. Vaknade rätt tidigt, duschade och fixade mig och aa, allt sånt som man gör på morgonen helt enkelt. Jag vaknade rätt tidigt men jag börjar ju tjugo i tio ( SOVMORGON ) och nu har jag suttit och tagit dt lungt lite i ungefär en halv timma. Men dt är ändå skönt att inte behöva stressa. Nu kan jag iaf ta min tid och ta dt lungt. Aja, min skoldag börjar iaf med NO idag. Hoppas dt går bra. Jag ska faktiskt satsa på högsta betyd nu i alla ämnen. Hoppas dt går bra då också. Och idag har jag franska glosor ! Och dt är verkligen ngt jag inte är bra på. Men jag för göra mitt bästa ändå. Nu har jag inte så mkt mer att berätta, så jag slänger väl in ett inlägg när jag kommer hem efter skolan.

Ni får ha dt bäst sålänge !
Peace & Love
Always Paat


Hade lite tråkigt igår. Hahah, sånt händer då coh då när man har tråkigt. Jag larvar mig iaf lite framför kameran rätt mkt ! Där ser ni också hur jag ser ut i svart hår :)

allt är bara perfekt !

Hejsan !
Idag är jag så jääävla glad så att dt inte är sant. Idag har jag inte gjort så mkt speciellt. Jag va med Dannis ( min glädjespridare ! ) ett tag,sen gick jag ut och träffade Edessa.  Vi skulle snacka och reda ut en sak. Först skrek vi på varandra, sen blev dt bara en massa gråt. Sen kom Shamsa och Lollo och dt blev ännu mer gråt. Men dt va så himla skönt att bara gråta ut allting med mina tjejer ! Riktigt längesen. Men iaf, så vi pratade ut allt och allt bev bara perekt. Nu är allt som förut hoppas jag. Men ibland måste man verkligen bråka riktigt mkt så att man ska veta och lära känna sina vänner med hur mkt man än tror att man känner dom. Ett råd från mig ! (aa)
Så nu är jag hemma, gör ingenting typ. Sitter och äter en jätte god äppelpaj. Men nu tror jag att jag ska plugga lite till franskan tills imorgon om inte våran franska lärare är sjuk. Aja ni får ha dt så bra mina älsklingar. Förresten, jag kunde inte lägga ut bilder, min sladd till mobilen cp.ade sig. Så dt kanske kommer bilder imorgon iställer.

Ha dt bra
Peace & Love
Always Paat

början

Okej, nu kan man säga att jag börjar om på nytt med min blogg. Jag sa ju att den skulle bli bättre. Men igår hann jag inte. Jag pluggade i 4 timmar med Daniella Karima och Varissa. Fast vi pluggade inte bara. Vi snackade lite emellan och så. Men dt tog fortfarande 4 timmar, ni kan ju gissa om vi blev trötta efter dt :O
Aja, idag hade jag skolfoto. Och tro mig, jag känner på mig att jag ser riktigt koooonstig ut på bilden ! Men iaf, nu kan jag inte göra så mkt åt saken. Just nu har jag inte så mkt att skriva, ska mysa lite med Dannis framför tv.n med Cheez Ballz. Gott gott !
Bilder på idag får komma senare 

Jag hör av mig senare, ha dt bra
Peace n' Love
Always Pat


förlååååååt !

Asso herregud, nu har jag överdrivit med att inte skriva i min blogg !
Förlåt mig så himla mkt ! Men jag har faktiskt tänkt på att bröja skriva igen, och nu ska min blogg bli bättre hade jag tänkt. Jag ska börja lägga in bilder och så i bloggen. Idag hade jag inte tid. Jag har färgat håret svart, och gråtit, vart ute, pluggat, och dt har hänt massaaaa sjuuka saker idag jag skojjjar inte ! Så idag blir dt inte så långt inlägg eller interessant. Men imorgon ska jag börja skriva och jag ska vara så duktig som möjligt med bloggen. Så ni alla får ha dt bra tills imorgon och sov gott mina älsklingar !

Peace and love
always Pat

RSS 2.0