datan fixad

Faan vad sköönt ! Äntligen så är min data fixad och nu kommer jag bli värsta datanörden igen, hehe. Iaf ska berätta lite kort kort om igår och idag.
Igår va det New style i nyboda, först skulle ju dom där idioterna komma som jag skrev i inlägget innan, men så lata som dom är så kom ingen. Men senare mot kvällen så kom Danie, Gabbe och Daniel. Men dom va så tråkiga att man inte ens märkte att dom va där. Men den där New style saken va inte heller den bästa. Det va rätt så tråkigt där. Men iaf, typ vid 1 eller ngt så kom aline och kolo. Så jag Shamsa och Angela började ta våra grejjer för Jag och Shamsa skulle sova hos Aline och Angela hos Kolo. Så vi gick, och så bakom oss gick typ Tapo, Natta och sen några till. Och ni anar inte hur jobbiga dom va. Kastade snöbollar på oss hela tiden. Skit jobbiga. Hehe, fast det bästa va ju att dom inte träffade. Sen kom vi iaf hem. Vi spelade Guitar Hero och jag snackade med Danie i telefon samtidigt. Och jag har blivit fett bra på Guitar Hero juuu, Shamsa sög. Men jag har blivit bättre !!
Och en gång, när jag va mitt i ett spel, så hade det gått skit bra hela tiden, och så ringde Danie !! Jag blev skitsur han förstörde hela mitt spel den jäveln !! Hehe, sen kom Amanda, Amanda, Fatima, och Christian. Och då gick vi in i rummet och snackade. Fast Fatima försvann, hehe. Och Amandorna va så tråkiga asso hahahah ! Amanda satt och garva åt allt, och hon böt garv varje sekund och hon lät så rolig att vi andra typ kissa på oss. Haha, och hon va helt cp så Christian filmade henne, det va skit kul. Sen så satt vi så i typ 2 timmar eller ngt, sen somnade vi.

Då blev det en ny dag, och idag så skulle vi egentligen till skarpnäck, vi ska försöka åka dit varje dag på sportlovet. Men när jag kom hem så sa pappa att vi skulle äta på restaurang och sånt för att fira min farbror som fyllde år i onsdags eller ngt. Så vi gcik och åt. Sen så kunde inte Shamsa följa med till skarp och Aline kunde typ inte heller. OCh jag pallade egentligen inte heller kl va typ 9. Så vi ska dit imorgon istället och nu har jag verkligen verkligen lovat. Så om det inte blir av så kommer dom typ hata mig livet ut jag lovar !!
Det va allt jag hade och berätta. Haha hoppas ni orkar läsa allt

Peace&Love
Always Pat


aouuch

Här sitter jag och har ingenting att göra. Idag ska jag till nyboda senare för att det är New style. Det är typ en rapp och dans grejj eller något sånt. Hehe, danie och dom ska komma (hoppas jag), sen ska typ benny och kenny komma också, sen vet jag inte om najib och akim kommer, men det gör dom säkert för dom är redan i tyresö hos akims pappa typ. Så det är min dag typ.

Asso vet ni, min pappegoja va fett jobbig hela jävla morgonen. Den klättrade upp på mig hela tiden, sen fick jag panik när den satte sig på mina knän, sen skulle jag ta honom och sätta honom på hans bo, eller aa vad det nu heter. Haha, så bet han mig skit hårt hela tiden, sen sista gången så bet han mig skit hååårt så börja min brorsa garva när jag skrek !!
Hahha vilken bror va ? Aja, hörs senare, här får ni en bild på mig och gojja för typ några minuter sen innan vi blev ''ovänner'' haha !


hhahah inte bra bild men ändå

trååk

iiigt !


HAHAHAHA


sad .. but true

Someone asked if I knew you,
it was sad cause all I could say was
" I used to "
Promises can be broken just as quickly as they are 
made, and goodbyes really are forever
It's too late to apologize
You said you would never let go, you lied


I thought i lost you

But I really did ..

fresh prince

Sitter och kollar på frsh prince på tv. Här får ni en riktigt rolig del, min och alines favorit hehe !


älskar dig papi

You showed me what living is for.
I think about the years I spent just passing through
I'd like to have the time I lost and give it back to you
But you just smile and take my hand
You've been there you understand
It's all part of a grander plan that is coming true
Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you




KÅTBOCKEN DANIES LÅT !!

haha, jupp. Det här är danies favorit video. Haha, skojja jag vet inte men han är en riktig kåtbock asso !
Hehe, danie is a rude boy !!


HAHAHA !!

Vet inte om jag kan skriva namnen i min blogg. Men skiter i göre ändå. Igår hade jag och Shamsa riktigt tråkigt, hahha och idioten Najib har gett mitt nummer till två killar och dom smsade mig igår, hehe. En hette Burhan och den andra Hikmet typ. HAHA, och vi hade så jävla lång tråkigt så Shamsa började säga Ber han och häck mutt. HAHAHAHAHAHHA FÖRLÅT MEN DET VA FETT ROLIGT NÄR SHAMSA SA DET !!!!

Shamsa is back !

YEIIIIIIIIII, nu är mitt mongo barn tillbaka !! WÖHUUUU !
Just nu är jag hemma hos pappa, ska va här den här veckan. Och vill ni veta varför jag bloggar ?? Jo, för att pappa har köpt en ny bärbar data. Hehe, älskar nya datorer det är dom skönaste att använda. Iaf, idag gick inte jag till skolan, har typ blivit lite små sjuk. Igår kväll mådde jag skit dåligt, jag mådde illa och frös skit mkt och jag kunde inte ens tänka på mat -.-
Sen gav pappa mig två mediciner och te. Och det va te med citron skal och honung och blää vad äckligt det va asso. Efter det mådde jag iaf lite bättre och sen snackade jag med hermanito i tele en stund. Hehe, han fick mig iaf att tänka på annat :) Sen somnade jag, och imorse när jag vakna mådde jag fortfarande inte så himla bra. Mådde fortfarande illa och vågade inte äta, hatar att spy så jag ville inte äta, hehe. Men jag stannade iaf hemma, och har ätit nu och mår bättre faktiskt. Idag ska jag bara stanna hemma hela dagen och hoppas på att bli bätte. Och just nu vet jag inte om jag är hungrig eller om jag mår illa. Hahahha. Men jaja. Snart kommer min somalia och ska ta hand om mig. hahah skojja hon kommer säkert slå mig och tvinga i mig mat och tvinga mig att gå ut. BLÄÄ !! HAhahah, nej det kommer hon inte .. hoppas jag !!
och juuste, hehe JAG ÄR FRIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!! :D

hörs senare. Peace&Love


ååh

hehe ska ta en ben&jerry's nu som ligger i kylen !!!

tråkiiigt !

Hejsan, vaknade för en stund sen. Så här sitter jag och funderar på om jag ska gå till skolan eller inte ?
Jag vill gå, men jag orkar inte gå på lektionerna, vad ska jag då göra där ? Hehe, jag är heelt onödig men ändå. Imorgon kommer Shamsa heem ... öööhh myyy gööööd !!
hehe, jag kanske skriver senare. PEACE PEACE

hahah loord

Saknar shamsa som fan !!
Iaf, snart ska jag gå och gymma med mami och bror och sen typ mammas kille också, hehe. Asso jag .. gymma ? Jaja, jag ska få vääärsta kroppen asso !! Hahaha, sen på tisdag när shamsa is back, då ska vi gymma en gång i veckan. Måste röra på mig nu
Peace !
 

Hahhaha liiiten !!

Hahah, skiit liten. Blev bara tvungen att lägga in en bild på dig.
Älskar dig hermanito, finns alltid här för dig !!


Älskar dig, saknar dig ..

Fattar inte att det blev såhära. Men nu är det som det är bara .. I gotta suck it up and live with it

Unknown - When you cry


Dannis&Fabio

Hahhaha, Fabio. Älskar att reta dig :)
Aja, dom som inte vet så är Fabio, Adrian. Just nu sitter vi hos Dannis, egentligen så har vi pulka nu. Vi har typ vinter friluftsdag. Vi fick ta en ''promenad'' men vi gick hem till Dannis istället. Typ vid elva så har vi lunch sen ska vi dansa house/afro. Vi ska ha Ingrid tror jag. Roooooligt. Iaf, jag har inte bloggat på ett tag för hos pappa så är hans data skit seg och då orkar inte jag sitta i typ en timme för att skriva ett inlägg på typ två meningar. Och hos mamma så har jag ingen data, min brorsa har sin mammas kille har sin och min låtsas brorsa har sin. Min bärbara är sönder och min brorsas bärbara är också sönder. Så jag har ingen data att skriva på. Men jag ska iaf försöka blogga när jag får chansen. Nu ska jag vara lite social hehe.
Hare goood !!
Peace&Love

Bilden är tagen nyss, fråga inte hur jag ser ut -.-

Aline?

du är mobbad, sluta skriva sånna kommentarer -.-

hehe.

babay you are retard ! Jag lovar diig :)


älskar dig ? ..

I kinda miss that ..

inte sööt ?

Ganska många har sagt till mig att dom inte tycker att Justin Bieber är söt ? Ni har ngt riktigt fel, eller så har ni bara äckligt dålig smak :)
Nej, men dom bilderna jag har lagt upp har kanske inte vart dom bästa. Men kolla på musik videon One time och One less lonely girl, ni kan kolla på han interviewer på youtube också. Och han är verkligen .. jadu.
Om ni fortfarande håller er till samma åsikt så har vi väl inte samma smak på killar antar jag. Men iaf, han ska bli min !!

Peace

,

Mona om Grät nyss för honom ?!:
Du måste bara höra den franska versionen, tro mig, den är mycket finare :P

Svar: Vadå finns dt en fransk version ??

Godnatt

Shamsa börjar bli sur på mig öfr att jag knakar mig med justins bilder och röst.
Hörs imorgon Godnatt

ÄLSKLIIIIIIIIING !!!!!!


Grät nyss för honom ?!

There's gonna be one less lonely girl
One less lonely girl
How many I told you’s and start overs

And shoulders have you cried on before
How many promises be honest girl
How many tears you let hit the floor
How many bags you packed
Just to take ‘em back tell me that
How many either or (but no more)
If you let me inside of your world
There’d be the one less lonely girl
Ohh No saw so many pretty faces before I saw you you
Now all I see is you

Ohh No don't need these other pretty faces
‘cause when you’re mine in this world
There's gonna be one less lonely girl
One less lonely girl (I'm coming for you)
One less lonely girl (I'm coming for you)
One less lonely girl
There's gonna be one less lonely girl
(I'm coming for you)
I'm gonna put you first
(I'm coming for you)
I'll show you what you’re worth
If you let me inside your world
There’s gonna be one less lonely girl
Christmas wasn’t merry, 14th of
February not one of them spent with you
How many dinner dates set
 dinner plates and


He didn’t even touch his food
How many torn photographs saw
you taping back
Tell me that couldn’t see an open door

But no more if you let me inside
of your world

Ohh No
Don't need these other pretty faces
‘cause when you’re mine in this world
there’s gonna be one less lonely girl

(I'm coming for you)

One less lonely girl (I'm coming for you)
One less lonely girl (I'm coming for you)
One less lonely girl
There's gonna be one less lonely girl (I'm coming for you)
I'm gonna put you first (I'm coming for you)
I'll show you what you’re worth
If you let me inside of your world
I can fix up your broken heart
I can give you a brand new start
I can make you believe
I just wanna set one girl free to fall,

free to fall
fall in love with with me
My hearts locked and nowhere to get the key
I’ll take you and leave the world with one less lonely girl
There’s gonna be one less lonely girl
One less lonely girl (One less lonely girl)
There’s gonna be one less lonely girl
One less lonely girl (One less lonely girl)
There’s gonna be one less lonely girl (I'm coming for you)
One less lonely girl (I'm coming for you)
One less lonely girl (I'm coming for you)
One less lonely girl
There's gonna be one less lonely girl (I'm coming for you)
I'm gonna put you first (I'm coming for you)
I'll show you what you’re worth
If you let me inside of your world

There’s gonna be one less lonely girl

Jag är vekligen kär !

asso shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA !! Får damp, hahahha asso jag svär när jag hittar honom jag ska ta honom direkt och han blir min !! Åh, bebiiiiiiiiiiiiiis. Kolla på honom  !! :O OOOOOOOOOOOHHMMMMMMMMMMMMMMMMMMYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!! Vänta på mig jag kommer, dt är mig du vill haa jag lovar !!!!!!!!!!!!! Jag måste bara säga att han är felfri, han spelar gitarr, sjunger, dansar, och har stiil !




Asso killar ..


Hahaha, helt sjukt. Tänk att killar tänker så, jävla idioter !!

Godnatt

Godnatt världen !!

Helerious !!

Haha, min brorsa sitter och lyssnar på världens roligaste låt. Jag har hört den förut men aldrig förstått texten.

''Vi är pojkarna som busar med flickornas små musar .... om du drar ner min byxa ska du få se min yxa, en yxa som gör allt för att få lite ballt. Och vi e pojkarna som busar med flickornas små musar'' O.sv
HAHAHAHAH !! Vilken bror man kan ha !!





HAHA

blev bara tvungen att dela med mig lite av min och min ''kusins'' konversation. 

Andres

anda a costarte
Patricia

snart :):)

Andres

le voy a desir al pablo

Patricia

gör dt, vad ska han göra ?? :):)

Andres

ok...han säger att du slår sönder han

entonses manda a costarlo

sacale la conch...........re

Patricia

hahhahahhahahahhahh :D:D

aa om jag bara inte hade en sån

huvudvärk .. -.-

Andres

yyhheeee..jag hejar på dig prutis

Patricia

wuhu, men först måste du ha cheer kläder på dig. en kort kjol och en mag tröja :):)

Andres

men prutt doris da, det går ju inte

det skulle ju se lite homosexuellt ut

Patricia

hehe dt är ju dt som är meningen hahahahah

Andres

=(=(

Patricia

hahahhahha fan asso jag fick upp värsta bilden !!

hahah fan vad roligt :D:D

Andres

me avurieron los dos.... me voy acostar

Patricia

hahah stackarn då

godnatt på dig tönt :):)

Andres

god natt super tönt

Patricia

:@


tråktråktråk

asso jag har riktigt tråkigt.
Va nyss inne på pa för att ta alla mina gamla bilder därifrån eftersom att dom ska stänga ner dt.
Och tro mig, gamla va dom !!
Dom va riktigt jävla gamla asso. Haha, men jag ligger i min säng och lyssnar på musik och har ont i huvudet. Aja, tänkte ta en dusch nu. Hörs väl om några dagar eller snart. HAHAH!

Peace&Love
Låten jag lyssnar på just nu.



sjukt, sjukt, sjukt !!

Hejsan !!
Idag orkar inte jag gå till skolan, först missade jag franskan sen svenskan då orkade inte jag gå. Plus att jag är riktigt förkyld !
Igår kom jag hem till mamma och nu ska jag va här hela veckan, sen back to daddy.


Iaf, jag har ju inte bloggat så mkt när jag har vart hos pappa därför tänkte jag berätta lite om min söndag jag verkligen inte kan glömma !!
I Söndags å var jag på Steet star. Lollo, Frida, Angela och Cynthia skulle tävla. Inträdet var 200 kr, och jag hade inga pengar. Så jag smsade med Lollo och hon berättade allt som hände där. Tillslut så sa Kibbe att han kunde betala för mig. Och självklart ville jag åka dit !! Så jag tog emot dt och smsade Adrian som skulle åka själv dit. Och dt låg i Solna. Så jag smsade och sa att jag kunde åka med honom, sen kom jag på att Varre också skulle dit. Och dt skulle ju vara bättre om alla åkte tillsammans. Så jag ringde och väckte henne. Allting började vid 1, och vi var där ungefär vit halv två eller två. Dt va inte så svårt att hitta dit, men vi sprang hela vägen för vi inte ville missa något, haha. Sen så kom vi iaf fram och jag och Varre stog på listan, hehe värsta !! Skojja men haha.
Sen så gick vi in så såg vi Lollo. Sen gick vi in. Och dt va så coolt ! Asso dt var verkligen en heelt annan värld, dt var så sjukt och dt va skit många där också !! Vi gick och satte oss vid Kibbe, Jessica, Angela, Cynthia, Frida, Frida ( Lollos faster) och Lollo. Där satt vi och kollade på alla som dansade. Sen så var dt hip hop, och där skulle vår tränare Martha dansa och Nikki en annan tjej. OCH DOM VAR SÅ GRYMMA!! DT VAR SJUUUKT !!!!!!!!!!!!!!!
Efter så var dt house, och där dansade Lollo och frida, sen Angela och Cynthia. Och alla fyra var skit grymma !! Men dt var bara Angela och Cynthia som kom vidare till batteln, synd men Lollo och frida var ändå skit grymma. Sen forsatte massa andra dansa och tävla och massa annat, men jag och Varre var skit hungriga så vi gick och handlade och åt. Efter dt gick vi runt lite. Sen träffade vi Barbara, Ingrid och Theresa. Våra tränare. Så vi stog med dom och dansade lite hit och dit, inte för att jag dansade så mkt men ändå, hehe. Va rätt svag också eftersom att jag var förkyld då också. Sen var dt battel. Först i Locking, sen i popping, sen hip hop och sen house. Och hip hopen så kom Nikki och Martha vidare, SJÄLVKLART !! Och en till självklarhet så var dom riktigt grymma. Asso dom fick juryn att ställa sig upp, en kille från juryn gömmde sig bakom sin stol, och dt va sjukt ! Asso ni skulle bara se deras reaktioner när dom såg dom dansa. Under den tiden så kom Pattis, Hb, Aline, Penda, Amanda, Amanda, Katta, Erica, Elisabeth, Olivia och Fatima. Jag kan ha glömt någon men jag tror inte dt. Efter dt så var dt house, där dansade Angela och Cynthia igen eftersom att dom kom vidare. Och om dom inte va grymma !! Hahah, grymma grymma grymma. Har inga andra ord. Eller jo, HELT SJUUUUUUUUKT !! Dom vann iaf  batteln och kom vidare till Semi final !! Alla var så stolta så alla började typ gråta, Martha, Barbara, jag, Lollo, Annie, Varre, Hb och Ingrid började gråta. Och självklart Angela och Cynthia också. Kl hade hunnit bli 8 ungefär. Dt hade vart massa pauser också på kanske 30 min eller en timme. Men allting gick skit snabbt. Sen gick vi till omklädningsrummet med Angela och Cynthia för att dom skulle träna. Min pappa sa att jag skulle vara hemma innan tolv och dom skulle dansa igen vid halv tolv och jag ville verkligen se. Så jag och varre satt och gjorde värsta planerna så att jag skulle få stanna. Tillslut fick jag iaf stanna för Kibbe sa att han skulle hämta oss vid gullmars och lämna oss vid dörren. Så jag stannade, då hann jag också se Martha och Nikki på semi finalen. Och dom var otroligt, överdrivet grymma asso !!! Dom battlade mot två killar och den ena, hehe .. jag blev kär !! Han kunde dansa, han såg bra ut, han var mulatt !! hehe, han hade värsta magrutorna, och han var helt perfekt !! HAHAHAHA, han bodde i Frankrike !! Alla dansare kom ju från olika länder. Och förresten, ingen pratade svenska. Dt baraaaa engelska där !! Iaf, den där killen va iaf heeeeeet, hehhe och han kysste Martha och sa att han älskade henne !! OMG, om jag va Martha asso, uuuuuuuuuuuuh. hahahhahahah !
Åter till dansen. Martha och Nikki vann ju över dom,  så dom vann en resa till paris dom där grymma jävlarna, heheh !! Sen var dt House igen och då dansade Angela och Cynthia igen, men dom tävlade mot två skt grymma tjejer, fast Angela och Cynthia var också skit grymma. Men dom förlorade. Men dt spelade faktiskt ingen roll, dom kom skt långt och dom var skit grymma !! och dt va SKIT BRA !! haahahha. Då började iaf vi från tyresö åka hem. Kl var halv ett. Jag, Varre, Adrian, Kibbe, Katta, Amanda, Amanda, Erica, Olivia, Elisabeth, och Penda tog tunnelbanan till gullmars. Sen kom en kille och hämta oss (kommer inte ihåg vad han heter) och lämnade oss alla hemma. Jag var hemma ungefär halv två och min pappa blev inte ens sur. Heheh, värsta lättnaden när jag kom hem. Dagen efter var dt skola och jag kom i tid !! Hahha, iaf nu berättade jag rätt kort om street star, mer detaljer kommer säkert sen. Hoppas ni orkar läsa allt.

Peace & Love
Always Paat
















RSS 2.0