gruppbilder, mad dance. 2006-2010





























































nyaste&bästa minnerna







































kommer bli långt.

Ska berätta om hela min helg. Men ska göra den så kort osm möjligt.

Fredags:
Va i skolan, gick inte på träningen  för jag hann inte. Sen träffade jag Katta i centrum och mötte Nathi i nyboda. Sen gick vi till anglas&cynthias fest. Det va skit kul. Jag somnade vid 4, och kolo är jävla pain in the as. Hon hällde grädde på all som hade somnat och typ la chips i angelas öra, och gjorde massa grejjer. Så ingen vågade typ somna.

Lördag:
Sen på morgonen så körde vi Sanning, konka, procent eller duell. Haha, det va jätte synd om kolo och yeiso(stavas?). Vid 3 gick jag hem, duschade och fixade mig. Sen somnade jag för jag va skit trött. Vid 7 åkte jag till skanstull för min farbror skulle uppträda. Asso sjunga med sitt band. Så jag va där typ till tio. Sen åkte jag till nyboda och det va afrikansk kväll. Va där med alla, sen uppträde panetoz också. Haha, som vanligt. Vid typ 12 så gick jag och Shamsa hem till mig. Vi somnade vid 2 eller något.
Och pappa fyllde år, men han är i Colombia .. älskar dig och grattis på 40-årsdagen

Söndag:
Idag, så kom Ronja hit till tyresö. Först gick vi till Shamsa, sen till min mamma, sen gick vi till bollmoravalle och skulle kolla på match, med Adrian, shamsa, och angela. Angela kom med pricilla ( stavas?) också. Men matchen va tråkig så vi gick till forell scenen ute, och dansade och lyssnade på musik. Sen gick vi upp till ringen och köpte slush, då gick alla hem också. Jag adrian och ronja tog bussen till centrum, och sen åkte Adrian hem. Nu sitter jag här själv för Ronjas pappa kom och hämtade henne för en stund sen. Men hon kanske kommer på valborg så ska va med henne då också. Kuul.
Orkar inte skriva. ses

Peace

Grattis i efterskott pappa

Jag älskar dig överhela mitt hjärta. Du är den bästa pappan som finns.

 

Angel que das luz a mi vida
eres el aire que quiero respirar
Angel, que alivias mis heridas
no te alejes que muero si no estas


angel, llevame en tus alas
a la cima de esra gran amor
en tu alma vive mi esperanza
en tus manos esta mi corazón



(4.05 min, bästa delen)

Haha, mobil


inte skrivit

har inte skrivit på ett tag. Tänkte skriva en snabbis nu från måndagen till idag.

I måndags så åkte jag med Varissa till praoen på söder. Vi va där tills tolv eller något för Varre mådde dåligt så vi skulle åka hem. Först trodde dom inte på oss, sen tillslut så fick vi iaf åka hem. Vi åkte först till Subway i skanstull, hon ville äta för annars skulle hon typ spy. Sen åkte vi till expresso house i gullmars för att äta mudcake, och varre drack en varm chocklad. Det va riktigt gott !! Sen åkte vi hem, va hos mig, spelade lite piano och så, hehe. Sen gick vi till Nyboda eftersom att matkvällarna har börjat. Så vi gick dit och åt svensk mat. Efter så gick jag, Varissa, och Benan till mig för jag skulle packa lite kläder till pappa. Sen gick back to nyboda och senare hem och Nick och Jimmy följde med mig till porten.

I tisdags så skulle jag och Shamsa egentligen träna dom små. Men jag och Varre skulle hem och plugga för båda har omprov i kemi. När vi va påväg hem, så gick vi till Glitter, H&M och Lindex. Jag köpte ett par örhängen och sen kommer jag inte ihåg, och Varre köpte typ två par tights. Sen så gick vi hem till mig och pluggade lite. Sen blev det lång tråkigt, så vi spelade piano och började filma lite grejer, hahha riktigt roligt. Senare kom Emeline och Pablo hem, Pablo tog hela min kladdkakao ch gav den till Varre. Skit dum, och Varre åt den också !! Jävla skitar !!!!
Vid 6 så drog vi till Nyboda för att äta Turkisk mat. Gott gott, sen va jag utanför Nyboda med Nick, Shamsa och massa massa massa massa andra folk. Vi spelade basket, cyklade och aa. Apade runt oss lite. Vid halv nio så gick jag hem, då följde Sako och Nick med mig till porten.


Idag så va jag i skolan. Gjorde ett matteprov och fick faktiskt alla rätt. Är riktigt glad för det. Efter skolan gick jag och Varre till H&M och kollade lite kläder som vi vill ha. Jag ska köpa en väska därifrån idag. Sen ska jag få lite pengar av mamma och pappa. Så ska nog åka in till stan med Varre någon gång och handla lite sommar kläder. Vi gick iaf hem till mig tillslut, vi gjorde inte så mycket. Åt pommes frittes och satt vid datan, sen gick vi vidare till Nyboda. Vi hade träning och lärde oss en riktigt cool koreografi faktiskt. Sen gick vi upp och åt thai-mat. Jag satt och pratade lite med Amanda2 också. Sen gick jag, Varre och Cynthia ut och dansade i regnet. Det va sköönt ska jag säga !!
Sen gick vi in, gick runt lite och pratade med massa folk, sen gick jag, Varre, Cynthia, Angela, Jimmy, Rodde, Nathi, Nick och Victor upp och dansade. Eller alla dansade, Nick, och Victor satt ner. Sen gick Nick. Rodde dansade riktigt bra. Visste inte att han kunde dansa så bra, och Nathi körde sina egna moves, haha töönt. Sen började typ jag och Nathi ha ett krig med varandra. Han tog på mina knän och jag tog på hans mage. Hahha, sen gick jag hem tillsammans med Angela och Cynthia. Cynthia gick ner vid granbacken, Angela vid ringen, och jag fortsatte ändaaaaaaaaaaaaaaaaaaa till min pappa. Det är prutt lååååååååååångt asso !! Och nu är jag nyduschad och fräsch. Nu ska jag latja runt lite.
Ha det bra. Peace

vill gör ny

headeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer .. Vet inte vad jag ska göra.
är trött, och förkyld. But life's good !!

shamsa får inte in den ..

HAHA !!
Imorse vaknade jag vid 10 eller något. Jag fixade mig, åt frukost och så. Sen smsade Nick och sa att han va utanför min port, då gick jag ner och mötte honom. Vi gick till Nyboda och mötte resten av gänget. Vi fick stå ute ett tag för att Kibbe va i bollmorahallen. Så vi väntade på honom utanför Nyboda. När han kom så gick vi in och böt om och gick ner till danslokalen. Kibbe skickade ut Nick till bollmorahallen. Hehe, lite synd faktikst. Vi tränade en massa och sminkade oss, och fixade små tjejernas hår. Sen började vi röra oss mot bollmorahallen. Jag, Varre och Nick gick ner till sibylla för att köpa pommes frittes (vet inte hur det stavas) och läsk. Vi va väldigt hungriga faktiskt. Sen gick vi till bollmorahallen. Vi gick runt lite i bollmorahallen och gjorde lite grejjer. Sen uppträde dom små, efter det så dansade vi. Det gick faktiskt mycket mycket bättre än jag trodde. Efter uppvisningen så sprang alla hem och duschade och fixade sig. Vi skulle gå till Roddes fest. Heheh. När jag va på väg hem så sjöng jag och dansade för mig själv ! Gamla vanliga jag, men jag skämdes jätte mycket.
Jag: We're gonna party, with my friend Marty, you don't know a Marty ... But it rhimes!! That's kinda smarty!
Hahahah jag garvade skit mycket, sen gick jag hem skit snabbt. När jag hade fixat mig och så, så gick jag till ringen och mötte Jimmy. Sen gick vi och mötte Shamsa och gick tillsammans till lokalen där Rodde hade sitt paaaaartyyyyyyyy. I början va det rätt pinsamt. Det va två våningar och där nere va dom vuxna och uppe va ''ungdomarna''. Hehe, jag och Shamsa gick och hälsade på dom vuxna för att inte va oartiga sen sprang vi upp. hahha. som blixtar tyyp .. Där uppe dansade vi och gjorde allt möjligt. Hehe, sen blev det lite pusskalas kan man säga. Vi körde typ snurra flaskan. Så det blev lite stripp och pussar hitochdit. HAHAHA !! Inte som det låter men det va kul. Sen dansade vi mer och mer, typ slogs lite. Eller jag slog typ alla, heh. Efter tha party, vid typ elva eller något. Så gick jag och Shamsa och tog ut tito sen gick vi till min mamma. När vi kom innanför dörren så typ skrek vi på varandra, sen kollade vi ner .... och så va det massa skor, så hörde vi röster. Och så kom vi på att vi hade gäster ... vi skämdes skit mycket !! Det va riktigt piinsamt. Vi hälsade på alla sen gick vi in i mitt rum och snackade lite med våran fjompis kompis (Nick).

Nu kommer vi till det roligaste ! Det här hände alldeles alldeles nyss !!
Mamma kom in i rummet., och la sig på min säng och pratade med mig och Shamsa. Jag va lite osocial eftersom att jag skriver i bloggen.

Mamma: Jag är fucking trött
Jag: Men gå och fucking lägg dig då ?
Mamma: Men go and fuck yourself. HHAHAHAHHA
Hon drev, men ni vet inte hur kul det vaa !!
Om ni vill se bilder från idag, så får ni gå in på Varres blogg. Här kommer iaf två bilder.


(det va några som inte va med på bilden, men vi va fler?

Vi och Roddes söta kusin. Jag lovar, sötaste men kaxigaste ungen någonsin!!!

Fler bilder kanske kommer senare.

Grattis babys!!

skriver kanske lit sent, men jag plattade precis klart håret. Har uppvisning imorgon på Ungdom 135. Ska inte dansa med hela gruppen bara med Angela, Cynthia, Adrian, Varissa och Shamsa. Ska bli kul, och mixen och danserna känns faktiskt rätt bra. Hoppas vi är bra då också, för på tyresö dance award så va vi verkligen inte inte inte bra!!

Tänkte iaf berätta lite om min fredag. Ska börja gå till skolan varje dag jag är ledig från praoen eftersom att jag har lite att ta igen. Så jag va i skolan idag och hade matte hela dagen. Hade lektioner med Dunja hela tiden också så det va kul. Efter skolan gick jag och Dunja och köpte en choklad sen gick vi hem till mig. Efter en stund kom Shamsa, men sen gick hon nästan direkt. Vid tjugo över tre gick jag och Dunja till Nyboda för jag och Shamsa skulle träna dom små. Dom kom inte försen typ 20-30 min så jag va utanför nyboda lite med, Nick, Johan, Jonthan (tror jag att han hette, Nicks kusin iaf) och Aline. Men sen när dom små kom så gick vi och tränade. Det gick rätt bra faktiskt. Efter den träningen hade vi träning med Ingird (bara vi som ska uppträda). Det gick också rätt bra fast efter ett tag blev jag hungrig eftersom att jag inte hade ätit mat sen lunchen i skolan. När träningen var slut vid halv sju så gick vi alla upp och jag fick mixa med rigo. Mixen blev jag faktiskt också nöjd med så det är nästan bara positivt här ju !! När jag gick upp för att träna (dom andra var uppe och tränade) så va Akim och Anno också där. Dom kollade lite när vi tränade och så, sen gick dom. Då gick jag ner för att äta, va påväg att spy för jag va så hungrig, och varre följde med. Nere vid gårn såg jag Nick och Johan, så dom satt där när jag åt. Sen följde dom med upp och kollade när vi tränade. Sen kom Nicks kusin, Typ Thomas tror jag att han hette och sen en till. Känner inte dom riktigt, det är därför jag inte vet va dom heter. Sen gick dom och handlade slush till alla oss på träningen, skiiit sööta !! Sen fortsatte vi träna till tio sen gick vi ner. Stog och flippade lite med Dannis, Varre och typ hoppade runt. Vet inte vad vi gjorde. Sen gick dom flesta som hade vart med oss hem. Fast jag, Nick, Toby, Varre, Adrian och Aline va ute och körde runt lite med Nicks moppe. Först skjutsade jag Aline, sen åkte Aline själv, sen åkte Nick och lämnade sin kompis, sen körde Nick mig, sen körde Varre mig, sen åkte Adrian med Nick och aa .. vi switchade lite. Sen skjutsade Nick mig hem till min port och Adrian till fårdala. Jätte gulligt av honom tycker jag. Och sen nu sitter jag hemma, nyduschad och klar.
Ska nog latcha runt lite på internet sen sova. Och jag börjar märka att inlägget blev väldigt låångt, så jag ska avsluta.
MEN INTE UTAN ATT HA SAGT GRATTIS TILL RODDE OCH ANGELA MINA ÄNGLAR !! ÄLSKAR ER HOPPAS NI FÅR VÄRLDENS BÄSTA DAG !!
RODDE 15, ANGELA 14 WUHUUUUUUUUUUUU
juuste, angela och cynthia har fest nästa helg på fredag, det blir sleepover och ska ha skit kul. f.f också !! YEAH

Peace till en riktigt bra dag.

inte skrivit

har fortfarande inte ätit frukost. Hehe, är faktiskt skit lat. Jag vaknade vid halv elva, gick inte på praoen för jag har möte med min mentor och min mamma. Asso min mentor är jätte sliskig, haha han vill att min farmor ska gå på mötet också ? gamling ... inte kul. Iaf, ska duscha snart, eller äta först tror jag. Aa, äta först sen duscha sen ska jag fixa mig. Sen blir det dags att röra sig mot skolan och ha möööte. ååh nej !! Vill inte, men hoppas det går bra ...
Vi hörs efter kanske. Ha det bra.

P.S
Varre, Aline, Shamsa, angela, cynthia, kolo och alla ni mina älskade tjejer.
Ni är det bästa som har hänt mig. Jag älskar er ni är bääst !!

innan bror kommer

Hejsan. Sitter vid Pablos data just nu, och han är ute. Så passade på att skriva lite snabbt i bloggen eftersom att min data inte funkar längre ..
Igår började ju iaf praktiken. Vi lärde känna två andra där, en tjej som heter Karine/Kaline kommer inte ihåg riktigt, som går i en skola som ligger i farsta vart hon bodde kommer jag inte ihåg. Och en kille som heter Kasper ocgh bor i Gubbängen och går i skola där också. Vi blev iaf jätte bra kompisar, så det blev rätt stökigt eftersom att vi var många som jobbade. Så vi får praoa varannan dag istället. Då får vi ledigt varannan dag också, så det är skönt. Fast jag och Varre jobbade igår och idag, har ledigt på onsdag, jobbar på torsdag ( fast jag kansk inte ska gå, har möte med min mentor om mamma), sen har vi ledigt på fredag. Så det blir ändå rätt skönt. Idag gick det iaf bättre än igår, eftersom att det bara var jag och varre som praoade, så det blev inte lika stökigt. Efter det så åkte vi hem, på bussen träffade vi Amanda och Fatima. Fast jag hoppade av i ringen och gick till Nyboda eftersom att jag och Shamsa tränar småtjejerna. På vägen till Nyboda träffade jag Nick Aline och Jimmy, sen någon mer, hehe kommer inte ihåg vem det va..
Iaf, träningen med småtjejerna började halv fyra men jag va där vid fyra ungefär kanske lite innan. Efter den träningen så hade jag Shamsa och Adrian träning tillsammans och det va rätt kuuuul, fast jag dansade nästan ingenting idag.
 Sen gick jag hem till Shamsa, egentligen skulle jag hem och ta ut Tito men han hade typ precis vart ute så jag stannade hos Shamsa en stund. Vid sju eller något så gick jag ner till Njupkärr och träffade Jimmy och Nick och så gick vi till min pappa och tog ut Tito. Hahah, vi hade jätte roligt faktiskt. Sen gick vi till Nyboda och ner till danslokalen och kollade på när Cynthia och Varre tränade. Sen gick vi upp. Jag träffade Angela i Nyboda också förresten. När vi gick upp så åt jag och Angela kladdkaka, det fanns typ ingenting kvar. Men vi fick dela på det sista. Sen gick jag runt lite i Nyboda, då kom Sid Charlie och Yerko. Jag snackade jätte mycket med Sid, och det va riktigt roliigt, fick veta massa grejer. Och aa, han är som en storebror för mig så vi berättade jätte mycket. Sen gick han och då ställde jag mig med Varre, Jimmy, Nick och Iwo. Hahah, vi klantade oss jätte mycet och Jimmy filmade med Varres mobil. Så slogs jag lite med Kibbe också. Hahahhaha, han är sååå dålig.
Efter så gick vi till cafeterian och kollade på bilder från idre, hann bara kolla en liten stund sen stängde Nyboda.
Vi skulle gå runt lite så dom tre följde med mig till min port, så satt vi utanför min port och snackade om allting. Hahah, vi garvade skit mycket. Sen kom det fram en tant och ba: ''har ni bråkstakar en penna ?'' Vi ba: ''neej, tyvärr'' sen ställde hon sig och pratade jätte mycket med oss. Rätt jobbig. Sen så  sa Nick : ''Kärringjävel'' haha fast han drev och hon hörde inte och hon stog previs framför honom. Ni vet inte hur mycket jag började skratta. Sen sa han : ''shit hon hör ju ändå inte mig, hon har inga öron'' haha ( drev fortfarande ) och hon hörde fortfarande inte. Haha aa det va riktigt kul. Sen gick jag iaf hem och dom också. Och nu sitter jag här och gör ingenting. Ooops lite långt inlägg hoppas ni 50 tusen läsare orkar läsa allting. Nu kommer min brorsa så ska lägga av.
Ha det bra, peace

skit snabbt

Måste gå så att vi inte missar bussen. Vi just nu iaf!!






Hahah, don't ask. aja.
Peace, måste springa!!


ruth

Sov hos Varre idag, vi somnade vid 3 på mogronen och blev tvugna att vakna 7 eftersom att vi har paro 10, men vi ska åka 9. Vi ska proa på Breseriett (en restaurang). Kan skriva mer om det sen.
Iaf, igår så åkte vi till Solna. Det va inte så långt som man trodde att det va, och det va inte svårt att hitta lokalen heller. Dans lokalen va rätt skön också, fast dom i vår grupp snackade inte med oss. Hahah, så det blev riktigt pinsamt i början. Men så hade vi iaf Ruth som vikarie för att Camme va sjuk. Så vi hade henne, och hon lärde oss en kort koregrafi. Och hon är skit grym. Efter skulle vi åka hem, så va det några killar som spelade fotboll på en fotbollsplan någonstans där i Solna. Så bad dom oss kasta över bollen till dom, så vi gjorde det. Faast ..... hahah det tog riktigt lång tid ska jag säga. Men dom va skit trevliga faktiskt. Sen åkta vi till t-centralen och åt på Mc donalds. Sen åkte vi hem, jag duschade och så. Sen gick jag hit till Varre och jag kommer inte ihåg vad vi gjorde.
Jo, juste. Vi gick till min pappa och skulle ta ut Tito och påvägen hem så va det typ en kille som gick efter oss. Skit läskig, haha vi sprang som idioter jag lovar. Sen kom vi iaf hem, och då garvade vi som fan åt allting. Sen flätade jag hennes hår för att hon ville att det skulle vara vågit idag, och så kollade vi på A Walk To Remember samtidigt. Hahha, på slutet av filmen så grät vi som värsta mupparna jag lovar.
Men jag hör av mig efter praoen.
Peace


Haha, på street star. Skit söt kille på typ 3 år som ställde sig och dansade. Så jag tog massa kort på honom med varres kamera.

den bästa suger !!

EMELINE SUGER !!!!!!!!!!!!!!! OCH HON ÄR HÄR:

träning

Just nu sitter jag med Shamsa, vi har ju sovit hos min mamma. Och vi har precis ätit pankaces, gooooott !! Det va typ i somras jag åt det sist. Nu sitter jag och väntar på min brorsa för jag ska låna en t-shirt av honom så ska jag gå och träna med Varre. Vi började i Blue hill för en vecka sen tror jag, men vi gick inte förra veckan för att jag va i Umeå, och hon ... jag vet inte. Men idag blir det iaf första träningen med Camme. Ska bli kuuuuul. Men nu så ska jag fixa mig till träningen, eller fixa och fixa. Ska sätta på mig tränings kläder iaf.
Peace


HAhahha, vackert vackert !!

såå sööt !!


I'ts not all about the money, it's about the love.
Bebi, skiit sööt !!

hemma

Ska sova hos mamma idag med Shamsa. Vi kom typ nyss hem, och nu sitter vi och lyssnar lite på miley cyrus. Hahah, det är alltid mot sommaren jag börjar knarka sönder hennes låtar. Vet inte varför ....
Ska fortsättta lyssna och koncentrera mig på låtarna, haha. Kanske ska vara lite social mot Shamsa också.
Peace



LOOOVE

HOHO !!

skriv ditt namn: Patricia
utan att titta: patricia
med näsan: patricia
med hakan: özgvffkj z<
med pannan: p0aqt5r4iucxi8qa
med lillfingret: patricisa
med hälen: pastgricfiiiiiia
med en hand: patricia

hos mamma

Sitter här med Shamsa och Sophie just nu. Jag och Shamsa har grisat sönder oss med glass och choklad/cola sås. Hehe, fast egentligen var det sås med glass. Vi sitter och kollar på teen mom och försöker lära sophie att smsa efter som att hon fick sin första mobil någonsin för typ fyra dagar sen. WUHUUUU !!!!!
Haha, Shamsa sitter och smsar med henne, men det är bra. Man ska kunna smsa faktiskt !! It's very important !!!
Men jaja, nu ska jag och tutten börja röra oss mot nybooda. Så ha det goottt goott
PEEEEACE !!


Tagen för längesen antar jag, visste inte ens att bilden fanns ..

är hos papi

Sitter här hos pappa. Just nu sitter jag i bh och jeans, hehe. Shamsa sitter här brevid mig och vi ska gå till min moder snaaaaaaaaaart ......
Ska typ fixa mina naglar, är fett trött på dom. Sen ska vi nog till Nyboda tror jag. Nu ska jag fortsätta klä på mig. Så ni får ha det så braaaaaa sålänge. HAhaha alla mina 11 miljoner läsare :D !!

fixat&trixat

nu ska jag sova. godnatt ..

MUSIK!!

DET ÄR DET JAG BEHÖVER !! OCH MIN IPOD ÄR BORTA !!!!!!!!!!!
GOD ............. NATTT ........ NI SOVER SÄKERT.

klar

det gick rätt snabbt att göra headern. Jag blev nöjd med den också.
Ska försöka sova nu, pappa ska åka nu. Har kanske inte berättat men pappa ska åka till colombia i 10 dagar. Så han ska åka nu. Och jag ska försöka sova, eller kanske kolla på tv. Varför är jag pigg när det är så sent? eller det kanske är tidigt, hehe. Aja, Godnatt. Eller, aa. fast ..... ääääääääh !!
HATAR SÅNNA HÄR KVÄLLAR DÅ MAN INTE KAN SOVA.
är säkert för trött för att sova eller något ?


För några timmar sen. Vid tolv kanske ? ett tillochmed. äh, hade iaf lika tråkigt som nu.

lösenord

orkar inte att alla ska kolla min blogg längre. Jag skriver ändå bara i min blogg för min egen skull, så att jag ska kunna kolla tillbaka i den sen. Så det är ändå inga andra som måste läsa den. Nu vill jag kunna skriva om ALLT möjligt, och hur knasigt jag vill. Det ska bli som min dagbok nu, som kanske vissa kan få läsa. Kan inte sova så ska göra en ny header hade jag tänkt.
Peace

ÄLSKAR DIG BÄÄSTA !


VART ÄR NI PÅVÄÄÄG ?!?!

Haha, förlåt för att jag inte har skrivit på riktigt länge men har inte haft lust.

Idag åkte jag på bio 12 på morgonen, åkte med Cynthia, Varre, Hannes och Andis. I stan så mötte vi typ Hannes kompis Albin tror jag att han hette. Vi kollade på Remember me. Efter bion så åkte alla hem, jag åt och Varre också. Resten gick hem sen träffade jag inte dom mer. Efter att jag hade ätit så kom Aline, hennes lillebror Markus och Kolo, så gick vi till kompisgungan vid min pappa. Gungade och Markus skrek och skrek även fast det inte va han som satt på gungan, så den ungen fick mig att garva det bästa skrattet idag. Sen gick vi och mötte Varre i hennes port och gick upp till fotbollsplan. Vi stod där, typ dansade lite sen gick jag och Varre till henne, Aline och Kolo skulle hem och lämna Markus och äta. Hos Varre satt vi och snackade och garva en massa. Vid 7 eller något så gick vi till nyboda och gick ner till danslokalen och dansade lite. Sen gick vi upp igen till gårn och träffade några. Så körde vi charader sen typ kategorier/landochstad. Mitt i allt så kom Frida och Edessa, sen Aline och Kolo också. Har börjat snacka lite mer med Edessa nu, så vi gick en promenad med Frida också. Snackade om massa, och efter det snacket så kommer ingenting att chocka mig mer. Verkligen inte ! Vi gick runt en massa och sen gick jag hem, Edessa följde med mig till ringen. Och nu sitter jag och snackar Edessa och snackar i tele. Eller, vi la på nyss nyss nyss. Iaf, nu ska jag snacka lite med folket. Så jag hör väl av mig lite oftare nu för att berätta lite om mina vårdagar.
Peace&Love
I'm still me..


hemma

är hemma orkar inte skriva. Peace

bäästa

Älskar dig storasyster min !!


Påsk

Glad påsk förresten.

saknar

Saknar mina små grisar. Ses på tisdag töööööntar !!


fina texter ..

''It takes a second to say I Love You, but a lifetime to show it''

''Love is like the air we breath. It may not always be seen, but it is always felt, used and needed''

''The love we have is God's gift to us, what we do with it is our gift to God''

''I'd rather die tomorrow than live a hundred years without knowing you''

''Love can sometimes be magic. But magic can sometimes .. just be an illusion''

''Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met''

'There is no friendship, no love like that of the parent for the child''

''If I have to choose between loving you and breathing, I would use my last breath to say I Love You''

RSS 2.0