Can't be tamed

Lyssnar på den nu. INTE BRA ! Inte så jätte iaf ..
Vet inte ens varför jag fortsätter lyssna ??
Idag har jag inte gjort mycket. Dunja väckte mig 8 så gick jag vid tio i 9 till tandläkaren. Dom tog bort min tandställning, såå sköönt !!! Efter det gick jag hem, kollade på tv och åt. Sen gick jag tillbaka till tandläkaren för jag skulle få någon sak. En stund efter det tog jag bussen till Flaten. Satt och väntade på busshållsplatsen i typ 20 min på Kolo och Shamsa. Sen gick vi neråt, och det va typ heeelt tomt !! Så vi satte oss på en filt i typ 10 min, sen började det blåse och det blev kallt så vi tog bussen hem. När jag hoppade av så ringde Dannis mig. Så jag mötte henne, vi gick hem till min och snackade en massa. Efter det gick vi hem till henne och hon fick lite pengar för att äta på donken, fast vi gick hem till mig istället och åt här. Sen gick vi ut och satte oss i granbacken, sen gick vi till gungorna i centrum lekplatsen, sen hem. Och nu sitter jag här och gör ingenting. Ska byta låt nu .
Peace



Vill inte va kvar i Svergie den här sommaren. Vill boooort !


IMORGON FÖRFAAAN!!

IMORGON SKA MIN TANDSTÄLLNING BOOOOORT !! WUHUUUUUUUU


Pick it up

Ska berätta om mina dagar från och med i Fredags.

Fredags:
Då var det midsommar och jag åkte till Tyresö kyrka med Mamma, Jorge och Christian. Efter ett tag så kom min pappa, Beatriz, mina två farbröder, Luz och min käre bror Pablo. Senare vid 9 eller något så gick jag och Shamsa hem till Benan, vi och några andra chillade där. Vi ''sov'' hos henne, fast egentligen sov vi i typ två timmar. David och Dunja störde oss när vi sov. David hoppade på oss. Och dunja är bara allmänt dum i huvuet. Jag och Shamsa gick hem vid halv tio och vi va helt döda när vi kom hem. Vi tog en billys sen somnade vi till typ halv två. Vi skulle egentligen till Midsommar Latino men jag kunde inte.

Lördags:
Tito hade sprungit iväg, så det va därför jag inte kunde åka till Latino. Han hade varit borta hela natten och sen ringde polisen och sa att han var i Bromma. Så vid 6 så åkte Pablo, mamma, David och Christian och hämtade honom. Sen grillade vi utanför oss. Åt hamburgare och så, och så deckade jag på soffan.

Söndags:
Då åkte jag och min familj ill Alby och grillade med min mammas kompisar. Där träffade jag Varre, Adrian, Nathi, Ronja och Frida. Efter en stund så kom Rodde. Vi va där och chillade lite, jag kunde inte bada för att jag har min vecka (Inte kul). Senare mot kvällen så åkte vi hem. Då böt jag om sen gick jag ut och mötte Frida och Ronja. Vi gick runt oh gjorde inte så mycket, sen kom Dannis och Karima och va med oss en stund. Vid typ halv elva så gick jag hem.

Måndag:
Då va jag hemma en stund, sen gick jag hem till pappa och tog ut Tito. Senare så kom Dunja till mig, vi va lite hos mig sen böt vi om och åkte till alby. Vi trodde att Shamsa och alla skulle va där. Men vid bussen i centrum så såg vi Shamsa och Kolo hoppa av. Vi åkte till alby ändå och på vägen ner träffade vi Varre, Adrian, Rodde och Erik. Så vi gick upp igen och tog bussen. Vi gick till time och köpte chips och dip. Sen gick vi hem och åt upp allt direkt. Vid elva gick vi ut igen, vi gick runt och runt och runt. Vi ringen träffade vi Varre, och följde med henne till Njupkärr. Där va Emma, Hb, Jonas, Adam, Nicklas och Moreno. Vi va där en stund sen gick vi hem. När vi hade vart hemma i typ tre minuter ringde min bror och sa att vi skulle möta honom för att lämna hans väska. Så vi mötte honom vid centrum lekplatsen. Utanför min port påvägen tillbaka så kom Lelle. Vi satt utanför min port en stund sen gick vi hem.

Tisdag (idag):
Jag och dunja gick upp, lagade mat. Sen spelade vi Mario Kart och jag va så jäääävla braa !!!
Efter att vi hade ätit och spelat så fixade vi oss och åkte till Flaten. Vi gick och satte oss med Shamsa, Adrian, Kolo, Tiara och några till. Jag kan fortfarande inte bada så jag doppade bara fötterna. Och Franco försökte putta i mig men jag hade alltid min mobil med mig så han kunde inte, hehe. Vi träffade Kenny, Gabbe och Jose där också. Vi grillade och lite sånt, vid sju åkte jag och Dunja till min pappa. Vi åt och tog ut Tito. Sen åkte vi hem igen.

(haha, cynthia. Mr. olaglig va där)
Peace ♥


Sova

Vi har glömt bort lösenordet och allting till våran blogg så vi kunde inte använda den. Så istället gjorde vi en ny. Så besök den när ni har lust, någon gång då&då kanske. Nu ska jag sova, måste upp tidigt imorgon. Det är danslägret och det börjar 09.30 på morgonen. Hörs när jag har lust att skriva igen, hehe.

TheMnms.blogg.se
Peace


Knäpposar

Haha, jag skrev precis till Shamsa att vi borde göra en blogg tillsammans. Och vet ni vad ? Vi har redan en. Haha, helt knäppa. Sen hade jag glömt namnet, sen hade vi lösen ord också så nu har vi suttit och gissat oss fram till vad det va. Men nu har äntligen fått fram det. Nu tänkte jag göra om bloggen lite, så kanske jag börjar skriva där mer också. Så kolla in den då och då. (ska ta bort lösenordet)
Peace ♥

www.brooes.blogg.se


Quinceañera

Igår va jag på Janets femtonårsfest. Det va rätt roligt faktiskt, och vi uppträdde för henne också. Jag kom hem vid två, sen gick jag och pablo ut med tito så kom vi hem vid halv tre igen. Sen åt vi chips och sen somnade jag typ. Idag har jag bara ruttnat här hemma. Jag har inte gjort någonting faktiskt. Jag hade tänkt att sitta hemma och ruttna hela dagen eftersom att jag inte kommer på något jag kan göra, men så ringde Shamsa mig nyss och hon tvingar ut mig. Så jag ska nog ut och möta henne nu. Hörs väl när jag har lust att blogga igen.
Peace ♥


skriver

Skriver aldrig. Vet inte ens om jag borde ha en blogg?
Jaja, Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Vart med Varre, sen gick jag på restaurang med Pappa, Beatriz, Pablo och David. Sen gick jag till Nyboda och vi tränade på våran nya mix.
Imorgon ska jag gå på bie med Varre, Rodde och kanske Aline. Men vi fårse ifall jag bloggar mer imorgon.
Peace


jag och Varre, nästan nyvakna


Passa passa dancehall party

ASSO SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KLOCKREEEEEEEEEEEENT !!!! BÄSTA BÄSTA BÄSTA.
WUUUUUUUUUH LOVE LOVE LOVE.
Ni som missade är sååå tråkiga, ni vet nte vad ni missade, shit asso.
Kändes som att man var i Jamaica. BÄÄÄSTA


frestar mig&Cynthia

Din jääävel .. Haha, du frestar mig och Cynthia du borde sitta bakom galler din olagliga jävel !!
ASSO DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ !!! hahaha, have a sweet dream cynthia.
touch touch touch, me me me. dregla dregla dregla.
dööööööööööööööööööö
hahaha jeasus, cynthia smsade mig.
Hon kan inte sova pågrund av att hon tänker på någon som borde sitta bakom galler !!

PEACE OUT


Träning. uppvisningar.

Hejsaan. Sitter här hemma hos Cynthia och väntar på att hon ska duscha klart sen ska vi till ringen. Min ''kusin'' fyller år. Så vi ska äta coh så och umgås lite grann med familjen, yeah du vet, Cynthia är en av oss nu. Men iaf, vi har precis varit på träning, för vi har uppvisning imorgon i Odenplan tror jag. Sen har vi uppvisning på tisdag och onsdag i skolan. Sen har vi uppvisning för ''The one&only overmarz'' the best dååra hehe på fredag!! Längtar som en skit asso. Aa, och jag har inte skrivit i min blogg för att jag inte har någon data hos pappa och jag är hos honom den här veckan. Så det är nog därför. Förresten vad tyckte ni om min nya header ?

Peace

uppvisningen i måndags


Uppvisningen i fredags, hehe dom bad om våran autograf och allt


Fredags


och fredags också


RSS 2.0