godmorgon

Godmorgon på er. Vad händer idag då ? :)
Asso ska jag va helt ärligt så tycker jag att jag är lite sjuk, jag sitter och frågar typ. Aa, hur mår ni ? Och ingen kan ju svara. Eller bara om man skrver en kommentar men dt gör ju typ ingen. Så dt känns som att jag sitter ch pratar med mig själv !
Menmen. Själv så ska jag träffa Gabbi senare. Efter att jag har ätit och så, sen ska vi till min mamma och fxa lite saker. Ungefär vid 19.00 så ska jag till Nathi, han har typ ngn ''fest'' ellr ngt hemma så jag ska dit ett tag om jag hinner. Grejen är den att jag också ska ha ngt hemma hos mig. Haha, vi tjejer ska typ ha en ''kändisfest'' haha, man ska typ klä ut sig till en kändis. Vi får se hur alla kommer då. Lollo ska va Demi Lovato, jag ska va Vanessa Hudgens, Gabbi ska va Cassie, Varre ska va Tila Tequila, Elli ska typ va Lil Mama, och resten vet jag nte. Dt kommer ju fler, Edessa, Angela, Karima, Kolo och Dannis typ. Men vi kommer säkert ta massa bilder. Så då får ni se hur dt såg ut. Nu lämnar jag er med en bild. Ha dt bra

Peace&Love
Always Paat


Ungefär så ska jag se ut då. Då pratar jag om kläderna. Hon är ju mkt finare, så som henne kommer jag nte kunna se ut ..

suunkiiiiiigt !

10 besökare dag !? :O

halloween

tjäänare bloggääään !
Hahha, nej driver bara. Hur är dt med er idag ? Med mig är dt rätt bra. Jag sov hos Danns igår kväll, vi gjorde inte så mkt. Efter gick v till min pappa, sen till min mamma för att jag skulle fixa mig. Dannis satt i hallen sålänga och jag fxade mig. Efter ett tag så gick Dannis. Då började jag kalla mg själv lite saker sen ringde jag Lollo. Ibland behöver man verkligen sin lillasyster helt enkelt. Och så självklart så va jag ju glad efter att jag hade snackat med henne. Men iaf sen möttes vi vid nyboda och gick  dit, eftersom att vi skulle ha typ halloween disco för barn. Dt gick rätt bra tycker jag faktiskt. Jag blev tvungen att va hemma nio, varför vill ni inte veta. Men Gabbi följde iaf med mg ända till porten. Haha skiit söt min bebis. Och v satt utanför mn port till ungefär halv tio för vi inte kunde sluta snacka. Men tillslut kom jag iaf hem. Tack för att jag fick snacka ut lte med dig, asso vi förstår bara varandra så bra helt enkelt.
Nu lämnar jag er och hör av mig någon av dom här dagarna.


You are not alone. Im always here with you !


I gotta feelin

Tjoo !
Hur är dt med er idag ? Själv så mår jag bra. Idag så ska jag till pappas kompis, vi ska hälsa på min hund som är tre veckor. Jag ska faktistk få en hund om ni inte visste :)
Så vi ska iaf hälsa på idag. Kommer säkert inte träffa kompisar idag. Men dt beror bara på vilken tid vi kommer hem. Skulle kanske fråga om jag fick sova hos Dannis också. Min lilla bebis, saknar faktiskt henne !
Imorgon kommer jag säkert inte skriva något. Dansgruppen ska hålla i en Halloween fest och jag ska vara en död docka, haha jag vet inte vad jag ska ha på mig eller hur jag ska sminka mig, men jag får göra mitt bästa helt enkelt.
Igår va jag iaf på bio och kollade på min älskliing ! Haha, men jag kollade på This is it. Åhh, asso han är så .. Dt finns inte ens ord för honom. Men aja, jag hör kanske av mig senare nu ska jag hoppa in i duschen.

Peace&Love
I WILL ALWAYS LOVE YOU MJJ !
Always Paat


Hahahaha, min älskade storebror. Kommer alltid älska dig hur mkt vi än bråkar !

duschat

Har precis kommit ut från duschen. Asso jag hatar när mitt hår är lockigt, men jag ska faktiskt sluta platta dt så att dt inte förstörs och så att dt växer :)
Då & då kanske jag plattar dt, men inte lika ofta som förut, jag ska iaf försöka.
Idag ska jag iaf va med Lollo, skiit längesen jag va med henne, Pat&Lou. Juuste, vi kanske skriver i den bloggen idag också. Men nu lämnar jag er med en bild som är tagen nyss så kanske vi hörs senare .

Peace&Love
Always Paat


 
Hahah, ni fick två. Fråga inte jag vet att jag ser ut som ett jäävla mongo men jag har tråkigt !


ååh !

Den här låten är sååå otroligt fin. Och jag vill ha hennes hår !


Han är så äckliiiiiiiiiiiig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tänker inte säga mer ..

Lella !!

Hajjooo !
Hur är dt med er idag då ? Själv så mår jag riktigt bra med min Lella ( Dannis ) brevid mig. Har inte så mkt och säga. Igår va jag ute med Dannis, Shamsa, Sako, tvillingarna, Ibo, Lollo och Edessa. Fast efter ett tag gick Shamsa Lollo och Edessa. Då satt vi andra ute vid granbacken. Dt hände inte så mkt. Men dt va ändå skönt. Sen gick vi hem. Hahah, sen lyssnade jag och Dannis på musik och tog lite cp bilder som jag kan lägga ut nu. Eller jag kan lägga ut några stycken. Aja, vi hörs senare
Juste, måste säga att dt finns två låtar som ni bara måste lyssna på. Kan lägga ut dom sen.

Peace & Love
Always Paat













Tjejen som får mig att må bääst !


Loove


Ville bara säga att jag älskar den här tjejen obeskrivligt mkt !


ska äta

Tjäääna !!
Haha, driver. Men hur är dt med er ? Länge sen  huh ? Aja, själv så är dt riktigt toppen. I Fredags så hade vi talangjakt i skolan. Då upträdde typ alla åttor från dansgruppen, och så sjöng jag och Lollo med Wari. Riktigt roligt faktiskt. Men iaf, efter dt så mötta jag och Dannis hennes mamma och henne låtsas pappa. Dannis skulle typ få ngt. Haha, hon blev skit glad hon fick en rosa mini laptop, sån som jag har (aa)
Så vi åkte hem till henne med bilen, sen kom Shamsa dit också. Vi gjorde inte så mkt, kollade på Tyra show och typ tog lite kort. Sen så gick jag och Dannis till mig. Aja, orkar inte berätta mer om Fredagen, gjorde ändå inte så mkt. Men igår va jag på bio och såg Upp. Den va jätte gullig, haha sorlig. Men ni måste se den. Den va fett gullig ! Efter dt så gick jag hem och packade lite grejjer i min väska åt mat och gick till Nyboda. Vi skulle typ träna innan uppvisningen. Vi sminkade oss och gjorde allt vi skulle sen gick vi ner till lilla Nyboda, vi skulle dansa där på Hip Hop 135. Dt gick rätt bra, skit bra publik och allt, dt kanske inte va så många där men publiken va ändå bra. Efter dt gick vi upp till Nybodagårn (  vita festen ) , vi skulle dansa där också. Så vi flippade lite, sen så skulle vi uppträda igen. Där va dt iaf lite mer folk än vad dt va nere i lilla Nyboda. Så dt va rooooligt. Ni skulle sett dom andra som dansade också, SKIT GRYMMA ! Men sen gick vi ner böt om till lite finare kläder och sen dansade vi sööönder oss tills typ mina fötter inte ville stå upp längre. Så fick vi lasange. Och så böt jag om igen, haha jag fick lust bara. Sen fortsatte vi dansa tills jag inte kunde gå typ. När kl va unger tjufo i ett så gick jag och Shamsa hem till mig. Vi kollade lite på tv. Tvätta bort sminket och gick och la oss och somnade diirekt !
Så dt va en riktigt skön dag faktiskt. Och jag lovar tt jag ska försöka blogga lite mer nu. Men nu ska jag vara lite social mot Shamsa och så ska vi äta FRUKOOOST !
Ha dt bra sålänge.

Peace & Love
Always Paat


Haha, jag och Shamsa för typ ett år sen. Kommer säkert ta fler bilder idag.


hemma

hejsaan, dt va längesen jag skrev här !
Men aja, nu när jag har tid så varför inte skriva ? Idag ska jag iaf stanna hemma från skolan för jag har ont i huvudet. Ska plugga sönder mig hela dagen. Försöka iaf. Men, jag har inte så mkt att berätta tror jag. Igår skulle jag skriva ett inlägg från mammas iphone, men dt gick inte att skriva så jag orkade inte ta fram datan. Men men. Ni får ha dt bra sålänge så skriver jag kanske mer sen :)

Peace & Love
Always Paat


längesen

världigt längesen jag skrev i bloggen. Hur har ni haft dt utan mig ? Riktigt bra verkar dt som. Haha, men jaja. Själv har jag haft dt bra. Idag va jag med Gabbi, Varre och Dannis. Haha vi spelade monoply. Först vann Dannis sen vann Dannis. Haha där satt jag och Gabbi och förlorade hela tiden haha. Menmen, jag har inte så mkt och skriva tror jag. Kanske skriver ikväll. Eller så kanske dt tar några dagar innan jag hör av mig. Eller så kanske jag skriver imorgon. Ni får ha dt bra sålänge.

Peace & Love
Always Paat

glömde säga

att jag stannade hemma idag från skolan faktiskt. Jag hade skint ont i halsen imorse. Men nu har iaf några bilder laddats ner, ska frösöka med resten senare. Men här kommer ett par. Jag låter bilderna tala men kom ihåg att vissa bilder är typ tagna för tre år sen . Njuut





































































Dt får räcka sålänge. Slänger in fler ikväll, nu måste jag fixa mig och sen på möte med dansgruppen.

Peace&Love'
Always Paat

åååh

Jag blir skit sur. Jag vet inte vad dt är för fel på min mobil. Mina bilder vill inte kopieras till datan. Jag tänkte lägga in lite gamla bilder som ingen har sett, bilder som är nya som ingen har sett. Och bilder på min söta hund som föddes i förr igår ! Men neeej, min data vill inte så jag blir skit sur. Aja, jag kanske lägger ut bilderna som funkar. Ha dt bra sålänge

Peace & Love
Always Paat


Asso dom där ögonen döööödar !

låt bilderna tala för sig själva







































































( Dt får räcka )

Peace&Love
Always Paat


skarpnäck

Jag skrev aldrig om min dag igår. Men ungefär vid sju eller ngt så åkte jag Varissa och Daniella till skarpnäck. Vi skulle träffa Danie och Gabbe, trodde vi dåra. Men när vi kom dit så va skit många hemma hos Gabbe. Men dt va ändå rätt skönt. Lärde känna nya människor och så. Fast dt jobbigaste va nog när dom tog min mobil och vägrade lämna tillbaka den. Haha, vi krigade för att få den. Och  så skrämde vi självklart sönder Dannis. Men mer hände inte. Eller mkt hände. Men jag orkar inte skriva så mkt just nu . Vi åkte iaf därifrån ungefär vid tio kanske. Så va vi hemma vid typ halv elva tror jag. Och när jag kom hem så orkade jag inte blogga. Jag va helt död. Men dt va allt från min gårdag. Jag kanske skriver senare
Ha dt bra

Peace & Love
Always Paat


svar

Anonym om konstiig dag ! :O:
är du inte bästiiiiiiiis me lou och dess? :sssss

Svar:
Njaa, vet inte riktigt nu. Dom har alltid vart som mina systrar och kommer alltid vad dt. Men jag och Edessa har börjat tappa kontakten långsamt. Inte roligt men inget man kan göra åt heller. Vi tjaffsar typ hela tiden för små saker. Vi kan inte hålla sams längre. Men jag och Lollo, dt gååååår inte att splittra på oss
( Hoppas jag )

ett par riktigt bra låtar.








förstår mig inte på vissa ibland ..

Aa, precis som rubriken. Ibland förstår jag verkligen inte vad dt är männsikor tänker med. Helt seriöst. Skit jobbigt.
aja, nu släpper vi dt här. Glada miner här inga sura :)
Okej, igår va jag med Poise och Boise, ( Varre och Danns ). Först va vi hemma hos poise sen stund. Vi skulle typ va hennes prv dockor eller ngt. Så hon fick göra vad hon ville med oss. Locka vårat hår, sminka oss, klä oss och allt sånt. Sen skulle vi ut och möta Ibo och Mahomed. Små sötnoooooooooooooooooosar ! Aa, så vi gick ut och vi hann inte göra så mkt på grund av en sak som inte gjorde mig direkt på bättre humör. Och dt som va irriterande va att jag va skit glad innan. Så blev jag på dåligt humör. Så jag orkade inte. Jag Poise och Boise gick till filmgallerian och köpte massa med godsaker. Sen gick vi till Boise's mormor och hämtade Boise's kläder. För både jag och Boise skulle sva hos Poise. Skön tjej kväll hade vi tänkt att dt skulle bli. Och dt blev dt. Vi satt och snackade och åt massa saker när vi kom till Pooise. Efter en stund började jag och Boise broottas. Och herre jösses vad dom kunde få mig på bra humör från ena sekunden till den andra. Sen garvade vi så mkt att vi inte kunde andas och typ började skaka och massa skit. Haha, skiit rolig faktiskt. Sen somnade Poise, då blev jag trött. Så jag typ halv sov medans Bosie va skit jobbig. Sen somnade hon också. Så vaknade jag ungefär vid två för jag kännde mig spyfärdig för jag frös så jävla mkt. Dt va skit konsigt. Så jag gick på toa så hade jag fått min snem :/. Inte bra början på natten menmen. Så jag gick och la mig igen och mådde bättre när jag satte på mig täcke. Sen vaknade jag kanske vid fem av att Boise va så himla gullig och la täcke över mig och stoppa om mig och allting. Haha skit söt. Så somnade jag nästan direkt och vaknade ungefär vid nio för poise skulle till någon mode sak vid elva. Så jag och Boise vaknade låg i sängen och pratade tills den blev ungefär tio. Så klädde vi på oss och gick åt varsit håll. När jag kom hem stg jag i duschen ungefär en timme. Och nu sitter jag och äter fruksost. Så jag kanske hör av mig senare innan jag går och möter Boise. Ha dt bra

Peace & Love
Always Paat


konstiig dag ! :O

Har inte skrivit pålänge. Och dt kommer bli såhär då och då. Ibland har jag lust att blogga och ibland inte. Och dt får ni vänja er med. Jag bloggar när jag har lust helt enkelt :)
Aja, hur har eran dag vart ? Min har varit riktigt konstig. Först va jag i skolan, efter skolan så fick jag skit ont i ryggen. Asso jag har typ fått problem i ryggen eller ngt konstigt. Men jag får bara ont när jag gör hastiga rörelser. Men men .. Ska typ kolla dt imorgon. Okej åter till saken.
Efter skolan fick jag ju ont i ryggen. Egentligen så skulle jag hem till Dannis. Men jag kunde typ knappt gå eller andas för jag hade så jävla ont. Så jag gick hem till mamma. Och där satt jag, tog dt lugnt, hade ingenting att göra. Så vet ni vad jag gjorde ? Jag pluggade ! Haha, av någon konstig anledning, jag började bara plugga. Dt är ju bra. Men jag är inte riktigt den typen som sätter mig och pluggar från ingenstans, brukar oftast tvinga mig själv att göra dt. Hahah låter lite roligt, men vem tycker dt är roligt att plugga ? Nej, precis. Typ ingen ?
Aja, så efter en stund så gick jag iaf hem till pappa. Va här ungefär vid sju kanske ? Eller lite senare vet inte. Så jag kom hem åt lite och så kom dt upp ngt i min lilla hjärna. Jag kom och tänka på att jag inte har vart med Dannis på heela dagen !? :O Låter kontisgt att jag säger så. Men dt känns riktigt konsigt också. Så jag smsade henne och skrev såhär.

Jag : Shiit, har inte vart med dig på hela dagen och dt känns skit konstigt. Jag saknar våran humör på en dag. Utan att överdriva är du min glädjespridare och vi ska göra något imorgon :D<3

Och dt här fick jag som svar

Daniella : Jag med dt känns så tomt. Älskar dig för livet syster <3

Haha, har fan bara gått en dag ? Är vi inte lite konsiga ?

Jag saknar ju henne för att dt gått en hel dag. Men vissa andra som jag saknar som jag ( ni vet vilka ni är ) kan jag inte säga så mkt till. Har inte vart med dom på flera månader, och om jag säger att jag saknar dom eller att vi ska göra ngt imorgon, så kommer dt ändå inte hjälpa ngt. Så jag släpper dt. Men om ni läser dt här. Tro inte att jag inte saknar er. Gör dt skit mkt, men jag kan inte göra så mkt heller ..
Älskar er :)<3

Peace & Love
The same Paat as always
!


RSS 2.0