hem ljuva hem

hejsan ..
 Jag har precis kommit hem från alby  .. skiit kuul .. väärsta sommarkänslorna asso :D .
aa jag har iaf varit där badat och  så .. men jag orkar inte skriva så mkt ..

aa juuste , asso dt dära inlägget som edessa skreev .. tro min hon är lite konstig ibland .. och så alla vet , jag pallar inte med massa problem coh bråk , jag vill ha dt roligt bara :D
aja ..

har dt bra, skriver mer senare puss

värme värme, bad bad, bikini bikini

Heejsan bloggen :D

Asso njut av dagen jag säger till er, dt är skiiiit varmt ute . jag ska iaf åka och bada med shamsa och lollo och sen typ hela tjocka släkten ..
Edessa idioten är skiit tråkig :O , hon vill inte följa med bara för att hon tydligen ''hatar'' alby ..
aja, njut av dagen dt ska iaf jag ..

hare bra puss <3


I'm SOORRYY

haha, förlåt att jag inte har skrivit men min fuckade internet funkar inte hos pappa ..
men jag kan försöka berätta lite kort vad jag har gjort ..
Emmh , igår va jag med typ edessa shamsa lollo och rawan, vi va i alby och paddlade med kibbe och några, haha jag paddlade med lollo, shamsa med kibbe, och edessa med rawan, haha problemet med edessa är att hon är så mobbad .. hon och rawan hade nämligen aldrig paddlat förut ,haha såvitt jag minns iaf ..  hhaha asso edessa skreek som en åssna .. hon va typ tio meter från ett beg och börjar skrika ba : VI KOMER KROCKA RAWAN SKYYNDA PADDLA !! .. hahah hon ärden stördaste människan jag känner ..aa där fick i veta lite lite om min fredag iaf .. A JUSTE ! JAG FICK GÅ UT IGÅR OCH IDAG :O ! . Iaf, idag så har jag inte gjort så mkt faktiskt, eller jo jag fick gå ut så jag gick och kollade på edessas kunsins match, ( simons ) typ vid tolv halv ett eller ngt , sen så taggade vi runt lite och såå . Juuuste sen jag på fest, min ''kusin'' fyllde arton, så han hade fest i ringen i en lokal. Så jag va dära med shamsa lite och så, sen taggade hon hem när jag mötte edessa, lollo, frida, rawan, och ranim . Vi va ute ett tag se taggade vi tillbaka till festen, eller jag och lollo gjorde dt, medans edessa och dom åkte rushelkana någonstans nära för att dom skämdes (aa) . Aja, där träffade jag min andra kusin som jag inte hade träffat på skiiit länge, hon va där med sin dottter, och oms gaaaaad vad hon har blivit stoor :o, skiit gulli .. Så min kusin frågade om jag kunde passa henne en stund, jag gjrode dt med lollo och då kom resten av hela tjocka släkten hahah ( edessa och dom ) .hon är såå gulli asso hennes dotter .. aa se gick vi ner till ringen luffade lite hade tråkigt .. jaadu .. dt har varit mina dagar ..

Amen nu orkar inte jag skriva mer, men hare bra baajjskojjjvvaajjj :)<33

haha

Så att alla vet, inlägget innan som mamma skrev .. aa hon dreev helt totalt tro miiiig hon dreev ..
eller inte om att jag använder hennes kläder .. Men vaad hon haaar mkt ?! :O

Mamma skriver ett inlägg

Hej på Er!

gå in på min  blogg...sexymomi.blogg.se eller gå in på min allra privata blogg dominicansexyflower.blogg.se

där kan ni läsa, sanningen om Patricia och hennes riktiga vardag!!

Att hon ANVÄNDER MINA KLÄDER, snart har jag inget kvar.......bloggarna har en live webcamera så ni kan se henne LIVEEEEEEEEEEEEEE

Alla donationer, kontant p till mig ...Tackkkkkkkkkkkkk puckosssssssssssss
Ps: patricias smutsiga under kläder ligger på golvet i hennes rum.........nu undrar jag som sexymomi.....gör ni andra likadan?  om ja........kom aldrig mer förbi oss!!  NI ÄR PORTADE ALLIHOPA


Asså Patte Marre vill likna mig.....men hon kommer aldrig att lyckas att vara lika vackert, intelligen och sexy som Jag...stackarn lilla flicka.

Puss o Kram

SEXYMOMI

tjeena

Tjeena på er igen ..
asso tänk er nu är dt här mitt tredje inlägg moaahahhaha :D ..
aa, nu så har  jag iaf pluggat klart, tror jag :) . Mamma sitter och kollar på en fotbolls match och snart så ska jag tagga hem till min käre fader som säkert inte är heemma ens, han skulle åka till våran farbror och kolla på matchen sen skulle han komma hem ganska sent .. men men , jag har min bror och min farmor hemma, så dt spelar ingen roll .. och jag hoppas verkligen inteeee att dom sitter och kollar på fortboll där hemma. Och fråga mig inte varför men jag gillar verkligen inte fotboll, ibland kan dt va roligt, men dt jag förstår är att dom bara sparkar på en boll och försöker få in dt i ett nät :O. okeej, ja jag kanske är dum men ändåå , jag tycker iaf att dt är onödigt att kolla på .. DT ÄR TRÅÅÅKIIIGT (A)

hahah, mamma sa att jag skulle skriva att hon är den sötaste, finaste, gulligaste, snällaste, smartaste, snyggaste, sexigaste I HELAAAAA VÄÄÄRLDEEEEEEEEN !. haha hon är nog lika störd som jag om inte meer :O .. Men ngt som jag inte har, dt är luuuft . Och asso omg vad mamma har luft asso .. aja, ngt som ni kanske inte är intresserade av .

haha enligt henne så har hon nyss fyllt 18, hon fyllde 38 hahha gamliiiiing. Hon börjar bli en kärring faan :D

Men, har dt bra alla , skriver mer imorgon tror jag ..
Puss !

Plugg

hejssaan :)

Idag så har jag varit i skolan, jag är faktiskt skiit stolt över mig själv. Jag gjorde 3 prov idag .. skit glaad faktiskt (aa)
Men men, iaf jag har varit i skolan, sen gick jag och mötte shamsa och edessa, va gick runt lite. Vi skulle möta Lollo, men den jäveln omg vad hon va seeg :O .. Aa, så jag gick hem åt och sen gick till mamma för att plugga. Våran internet funkar inte hos pappa, så jag blev tvungen att komma hit, så jag passade på att skriva lite i bloggen då också som ni ser :)
Men nu har jag faktiskt inte mkt mer att berätta, kan skriva mer efter att jag har pluggat ..
Så ahr dt braa så länge puss :)

Föör friiidas skulll !!! :D

heejsan baaajjskojvaaajj,
hahha kalla mig snorunge kalla mig vad ni vill .. iaf dt här inlägget är för fridas skull, hade inte hon TVINGAT mig att skriva dt här, hade jag säkert helt glömt bort min blogg och så hade jag säkert aldrig börja skirva ..
haha, iaf FRIDA ÄCKEL , älskar dig ändå :D<33

aa men men, jag har inte gjort klart  min design som ni kanske ser, för att min kära lilla älskade äckel till '' lillasyster '' Louise, gjorde fel, haha ..
Idag så har jag iaf varit i skolan sen gick jag hem med shamsa och lollo, böt om sen gick vi till centrum köpté blommor och sånt till mamiii, hon fyller år idag faktiskt (aa) sen köpte jag örhängen till edessa för hon fyllde år igår, ellr jag och shamsa gjorde dt .. men dt där äcklet hon ville inte ha sen kallade hon oss mobbade :O , fett otacksam arab asso ! haha .. aa iaf, jg har utegångsförbud, och dt är skiiittråkigt.. jag missar typ allting :O .. skiit jobbigt ! så iaf jag har inte gjort så mkt den här veckan ..

och ännu än gång dt va för fridas skull och nu kanske bara kanske jag börjar skriva i min blooggg ..

pussilussar (aa)

RSS 2.0